Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**"
Sprawdź:
Dzień 14
Clixsense $0.14/$2.50
Jeszcze lepszy dzień niż wczoraj Od poniedziałku postaram się trochę nadgonić, mam nadzieje że będą jakieś ankiety, a i taski jakieś ciekawe się pojawią
Jeden nowy polecony
MXRevShare +1 adpack 39/100
100 reklam obejrzanych oraz 3 zewnętrzne
Jeden nowy polecony
Bonus $1.03 z dollarclix
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-2016 00:16 przez Fox90.)
Dzień 15
Clixsense $0.84/$2.50
MXRevShare +1 adpack 40/100
1 adpack wygasł, ale tak się złożyło że akurat na 2 mi starczyło, więc cały czas do przodu
Jeden nowy polecony
Dzień 20
Clixsense $2.55/$2.50
Zarobione pieniądze na bieżąco dodaje do pending, aktualnie czeka 34.41.
MXRevShare +2 adpacki 46/100
Wyznaczyłem sobie także dodatkowy cel zebrania 50000pkt na Likeplus do końca miesiąca, żeby było na doładowanie Aktualnie mam 13860, zacząłem je jednak dopiero zbierać od 18 w tym miesiącu. Będzie ciężko ale się postaram
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-05-2016 00:41 przez Fox90.)
Dzień 21
Clixsense $1.04/$2.50
MXRevShare +1 adpack 47/100
Zacząłem przygodę w nowym programie BTC, jest to hmm gra? albo coś takiego, na pewno nie jest to typowy kranik. Na start otrzymujemy 500satoshi na dzień, a dodatkowo mamy możliwość robienia misji i zdobywania dodatkowych satoshi, które są coraz lepiej płatne. Po paru godzinach mam ponad 4 tysiące satoshi i misje już po 70 satoshi(misja trwa minutę). Strona wygląda świetnie, jest to coś nowego, łatwo się wciągnąć i można w miarę szybko bez inwestycji osiągnąć fajne rezultaty. Jeżeli macie jakieś pytanie to śmiało na każde odpowiem, możecie również pisać na priv Zapraszam wszystkich