Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(05-06-2016 21:58)znikad napisał(a): @Veres , podpowiedz prosze nowemu ... dlaczego 16 dni reinwestycji ? Dlaczego nie dluzej , dlaczego nie krócej ?
To jest moja strategia reinwestuję tyle czasu, żeby mniej więcej mieć zbudowane konto a po tych 16 dniach przeanalizuje sytuację w programie i uznam czy czas wypłacać wkład czy reinwestować 100% dalej
Każdy obiera różne strategie inwestowania. Trzeba znać ryzyko, że każdy program nie musi być idealny i może łatwo upaść. Myślę, że 16 dni tak jak Veres pisał to takie optymalne 2 tygodnie. Na pewno przez te 2 tygodnia naliczenia będą spore i będzie mógł ocenić czy dalej w to wrzucać pieniądze czy może zacząć je już wypłacać.
Dokładnie rozwinąłeś moją wypowiedź dziękuję Ci bardzo Dzisiaj zakupione kolejne 30 paczek za 3$, zastanawiam się czy nie zainwestować kolejnej kaski z 200$, trudna decyzja
Jest ryzyko jest zabawa. Musisz przekalkulować cz CI się będzie opłacało. Tam gdzie duże zyski tam większe ryzyko i na pewno wiele osób powie, że tak jest.
Staraj się spróbować, albo w spokojniejsze miejsce włóż 200$ i niech wolniej pracują...