Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Double Dare Revenue » Połączenie TT3 i FAP

Autor Wiadomość
RE: Double Dare Revenue
Sprawdź:
(07-04-2016 18:26)Fallriv napisał(a):  Właśnie wpłynęła do mnie wczoraj zlecona wypłata, byłem przekonany, że już jej nie zobaczę przez te przenosiny serwera, a tu proszę Cool

Może jednak nie warto od razu ich przekreślać, zobaczymy co wyniknie w ciągu tygodnia Smile

No ja też dostałem i nie ukrywam, że również miło mnie zaskoczyli tym Wink
Poczekamy - zobaczymy Smile
Dostaliscie kase po migracji ?
W poniedziałek ma być.
Dokładnie, w poniedziałek będą migrować na nowe konta, dlatego należy założyć konto na nowej stronie, używając danych takich jak na starej, bo inaczej może być problem z przerzuceniem kasy.
Wiem, że szykują się lekkie zmiany, ale dokładnie nie wiem jakie. Z tego co czytałem, to ma być 30% repurchase i w planie 3$ 130% w 3 dni a nie jak było 120%.
Ogłoszony też jest konkurs na poleconych, do wygrania 500$, wiec może to napędzi rejestracje i coś z tego jeszcze będzie Wink
No i niestety chyba program okazałaś się scamem...
trochę dziwne zagrywki, bo zamiast zwiać z kasą od razu, to przed tymi zmianami normalnie wypłacali jeszcze... No ale nie minęło 30 dni, więc można zakładać spór na payza i próbować odzyskać pieniądze
Glosy: Egawald (+1)
Double Dare Revenue
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Wątek zamknięty