Dobra, pora na mnie.
Dość mam odpowiadania na 30 wiadomości dziennie odnośnie poradnika/zarobków itp.
Zacznijmy od tego, że nie dziwie się administarcji początkowego wykluczenia poradnika ze sprzedaży. Jest to sposób który z pozoru działać nie może, ale realia pokazują inaczej. Sposób funkcjonuje i aktualnie ma się dość dobrze.
Zaplecze? Nie wymagane, tutaj po prostu potrzebujemy jak to przy sieciach afiliacyjnych stronę WWW- wystarczy najtańszy pakiet z MH + domenka i robimy to co wymaga autor poradnika. Sama początkowe stworzenie może trochę zająć, mi to zajęło sporo czasu z 3-4h. Jest to jednak nic, z tym, że potem nie robimy praktycznie nic - tylko sprawdzamy stan konta. Mimo to warto doglądać codziennie, to trwa chwilkę, czy wszystko jest ok itp.
Wszystko zajęło mi w sumie 3 miesiące(cały test + otrzymanie wypłaty), gdyż 2 tygodnie czekałem na zatwierdzenie do jakiejkolwiek kampanii..
Można to nazwać dochodem pasywnym. Dodam to o czym chyba nitram nie wspomniał. Autor wymienia 3 sieci afilacyjne, z czego aktualnie tylko 2 wypłacają przy tym sposobie.
Ile zarobiłem, bo o to chyba każdy an PW pytał?
Początkowo jak nitram zwaliłem jedną akcję, i wszystko spaliłem. tj. cały zarobek mi odjęli. Potem zdenerwowany ruszyłem już dobrze, z głową. Kasa dotarła - 700zł, dopiero po 2 miesiącach - ale jednak dotarła.
Ostatnio agresywnie podszedłem na testy do tematu i wyszło mi 3k, z czego 1,1k odjęli więc na czysto zostało 1,9k do wypłaty, co daje dobry wynik - ale niestety kampania już dla mnie zamknięta. BTW - były to jedyne takie testy. Chciałem sprawdzić żywotność jednej kampanii, oraz samej sytuacje z tym wszystkim związanej.
Kolejne pytanie z serii - brać? opłaca się?
Tutaj nie jednoznacznie odpowiadałem, bo nie chce być winowajcą gdyby coś nie daj boże poszło nie tak..
Już prostuję o co mi chodzi. Sieci afiliacyjne to niestety duże ryzyko.
Nikt, nawet autor nie jest w stanie zapewnić czy to długo podziała, albo ile jeszcze czasu dokładnie na tym będziemy mogli zarabiać.
Jeżeli masz pieniądze, nie boisz się ryzykować jej utraty - zainwestuj. Jeżeli sposób będzie działał nadal dobrze, hajs włożony w metodę odrobisz w 1 miesiąc.
Niestety tutaj tylko autor może nad tym czuwać, niezmiernie ważna jest ilość sprzedanych sztuk.
Według mnie to totalna podstawa, każdy wie, że nawet jak kupią to 2-4 osoby to sposób pozna za pewne z 6-7osób. Więc te 4 sztuki według mojej opinii to totalne maximum. Nie mówię tego z zazdrości, że ktoś pozna ten "sposób" czy coś w ten deseń. Po prostu mówię co będzie mądre, żeby każdy zarobił. To samo tyczy się osób zarabiających - czym więcej będziecie cisnęli na tym, tym większe ryzyko, że to się skończy - to moja opinia.
Odpowiedziałem na wszystkie pytanie które dostałem na PW.
Może komuś to pomoże podjąć jakąkolwiek decyzję.
Pozdrawiam