Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dziękuję wszystkim za głosy na najlepszy poradnik Nie spodziewałem się takiego sukcesu. Cóż czas zabrać się za robotę, co by na koniec tego roku też pojawić się w którejś tabelce
HotCash jak zwykle na czele Gratulacje Karczu i życzę więcej sukcesów. Współpraca z Tobą to świetna sprawa. Polecam Serdecznie zarówno Karcza jak i HotCash.
No cóż pozostaje podziękować za najbardziej rozgadanego na SB oraz największego prowokatora, z dumą będę nosił to odznaczenie na piersi, oraz będę robił wszystko aby ten rok także należał do mnie. Nie zawiodę Was!
Powiem krótko : Dziękuję bardzo wszystkim którzy oddali na mnie głos i gwarantuję, że zrobię wszystko co w mojej mocy by jakość "usług" stale rosła Jest mi o tyle miło, że nikogo o głosy nie poprosiłem
Z rozmowy daniela z Enigmato wynika ze trzeba by w tym roku powyżywać się na jakimś serwisie, pare razy skrytykować, a nagroda prowokatora roku pewna ! Fajnie.
998 to numer na straż pożarną. Nie rocznik urodzenia.
FORZA JUVE