Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
NARESZCIE! Dniówka powyżej stówki! Zawsze o tym marzyłem i dzięki wczorajszej konwersji ma poziomie prawie 6% udało mi się to osiągnąć ! Jak spełniać marzenia to tylko z leadmore
Przedwczoraj zakupiłem 7 stażowych kont i dzisiaj już są gotowe do użycia więc popłynę ze spamem. A dzięki tej małej inwestycji zorientowałem się jak samemu pozyskiwać stażowe konta
Dobra ziomeczki! Jeśli ktoś czytał mój dziennik to dziękuję bardzo jednak muszę się z nim wstrzymać na jakiś czas. Rezygnuję ze spamu na rzecz real content'u. Tworzę grupę, fp i stronę o konkretnej tematyce dam sobie miesiąc/dwa ciężkiej pracy i zobaczymy dokąd mnie to zaprowadzi. Armin Van Buuren szykuje Ci się poważny konkurent co do konwersji! Dziękuję użytkownikowi AnnaKa za wskazanie drogi! Dzięki Tobie i kilku zdaniach wymienionych z Tobą już wiem co mam zrobić i czemu się poświęcić. Jednocześnie dziękuję użytkownikowi chomik3 za cierpliwe tłumaczenie na GG wielu "skomplikowanych" rzeczy związanych ze spamem. Bardzo cieszy, że to forum ma wielu ludzi którzy bezinteresownie są wstanie pomagać. Adminów bardzo proszę o nie usuwanie tematu, ponieważ zamierzam jeszcze do niego wrócić jak uporam się z nawałem pracy i burzą pomysłów które kłębią się teraz w mojej głowie
Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-10-2015 22:33 przez dzejkobs.)
Cześć! Miałem zawiesić na jakiś czas swój dziennik i zająć się budowaniem podłoża pod real content jednak takiego wydarzenia nie mogłem nie opublikować. Jeszcze miesiąc temu nawet o tym nie marzyłem! Dniówka: 167,60zł!!!!
Początkowy cel: 707 zł/700zł Cel do listopada: 405,90/1000zł