Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
UltimateGPT - dziennie 0.60$+ » minimum 0.10$ Lepszy niż AyuWage

Autor Wiadomość
RE: UltimateGPT PŁACI INSTANT
Sprawdź:
Kurde nie wiem jak to robicie?
Mi minuute staf praktycznie bardzo mało się pojawia a nie widzę nic di wyklikania czy coś takiego...
A może kurde coś źle robię???
(05-10-2015 10:47)Leos2011 napisał(a):  Kurde nie wiem jak to robicie?
Mi minuute staf praktycznie bardzo mało się pojawia a nie widzę nic di wyklikania czy coś takiego...
A może kurde coś źle robię???

Jak już pisałam w poprzednim poscie, reklamy pojawiają się przeważnie dwa razy dziennie trzeba zaglądać. Więc tak: wchodzisz w Offerwalls - następnie w MinuteStaff - klikasz INSTANT (tutaj pojawiają się reklamy najmniejszej wartości) klikasz w link i trzymasz aż strona całkowicie się otworzy. Potem klikasz View( tutaj jest najmniej reklam ale się pojawiają) klikasz w link, trzymasz przez 20 sekund, zamykasz i tyle. Następnie klikasz Click, klikasz w link który się pojawi, po 10 sekundach klikasz w jakikolwiek link i tyle. Są jeszcze reklamy w EX (te są najwyżej płatne choć jest ich mało) Klikasz w główny link, jak się otworzy kopiujesz adres wklejasz w poprzednią stronę, następnie klikasz w natępny link wewnętrzny, kopijesz, wklejasz, i na koniec klikasz w baner lub link zewnętrzny (musi się otworzyć pozatą stroną na której klikasz) wklejasz akceptujesz i za kilka sekudn zalicza. Jasne??
Ostatnie wypłaty: nie robię płatnych ofert
[Obrazek: Bez_tytu_u.png]
Ja wiem, jak klikać , żeby zaliczyć, przerabiałem to w CNH tylko chodzi mi o to, że ich jest bardzo mało.
A może być tak, że jak je zrobię w CNH to potem tutaj mi się już nie pojawią???
??? trudno powiedzieć.
(05-10-2015 11:45)Leos2011 napisał(a):  Ja wiem, jak klikać , żeby zaliczyć, przerabiałem to w CNH tylko chodzi mi o to, że ich jest bardzo mało.
A może być tak, że jak je zrobię w CNH to potem tutaj mi się już nie pojawią???

Tak, masz rację, odkryłeś przyczynę braku reklam. Spróbowałam na innym moim serwisie tego typu, (trochę zaniedbanym) i niestety ani jednej reklamy. Undecided
Glosy: Leos2011 (+1)
No to juz wszystko jasne, dzięki za sprawdzenie.
Reklamy dochodzą teraz regularnie dwa razy dziennie. Dzienny zarobek 0.15+
Jakby ktoś jeszcze nie zauważył to dzisiaj już 3 zadania po 0.0225 w MinuteStaff>EX i sporo innych Huh

... i ciągle przybywa tych po 0.0225 Huh
Minimum można zdobyć za chwilkę.
Po 0.0225? O.o ja dostałem ale po 0.005... co jest nie tak? xD

Tutaj zarabiam:
http://csl.ink/1m4y
Wątek zamknięty