Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Drugi dzień moich zmagań i wyniki nieco gorsze niż wczoraj ale także zadowalające:
Do tego trzeba doliczyć także zarobek z bukmacherki na poziomie 22zł +
Także ogólnie dziś na prawie 107 zł + co jak na poniedziałek jest wg mnie bardzo fajnym wynikiem Zarobek mógł być dużo większy gdyby nie klapa kilku meczy w ostatnich minutach
Podsumowując i tak jestem zadowolony Dziś też myślę postawić około 10 meczy i zobaczymy co z tego wyniknie
Cel na ten miesiąc:
275 / 5000 zł
Pozdro i w razie jakichkolwiek pytań piszcie w temacie - chętnie odpowiem
Dawno mnie tu nie było i zaniedbałem kompletnie sprawy zarabiania poprzez sprawy rodzinnie ;/ Od jutra wracam do codziennego postowania
Nie stawiam sobie żadnych celów na ten miesiąc bo niestety trzeba wszystko odbudować i podnieść sie z zarobków = 0 zł Na głowie mam jeszcze zbliżającą sie inżynierke wiec też czasu nie bedzie zbyt wiele Postanawiam że zrezygnuje z seriali + filmów i będę poświęcał codziennie około 2h na zarobek w internecie Stawiam na real content + inwestycje w BTC + mobilne PPI
Postować postaram sie codziennie minimum raz około godziny 23:30 Prosiłbym o wsparcie bo niestety samemu mi sie max nie chce
Tak wiem ten post powinien być wczoraj o 23:30, ale niestety nie było mi dane go napisać. Ogólnie wczoraj nie udało mi się zawalczyć w zarabianiu, gdyż sprawy na studiach na to nie pozwoliły..
Ale przejdźmy do konkretów:
+15 zł z odnowień Eforsa.
+7 zł z Leadmore.
+150 zł za sprzedaż apki FB.
+1,5 z popads.
Co daje ogólny zarobek na poziomie ~ 175 zł.
Dniówka powiedzmy okej, ale wszystko przez apkę. Dziś zamierzam przysiąść porządnej i coś wreszcie zarobić, bo ileż można się obijać!