Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(14-09-2015 12:27)redbox napisał(a): ok pytanie, inwestuje 100 $ czyli 20 paczek po 5$. Po jakim czasie wychodze na 0?
Nie jest to scisle okreslone w regulaminie, zależy od sprzedaży itp. Ale naliczenia dla planu Starter mają być max do 6% dziennie. Dla drugiego planu jest do max 4%. Dla trzeciego Expert max 3%. Wiec łatwo wyliczyć, ale jak będzie w praktyce to się przekonamy.
Dwa szybkie pytania, dlaczego program już przed startem jest określony jako hit i czym się różni od innych hyipów? Obserwuję GTA i pewnie wrzucę kilka dolców po starcie, bo sporo szumu wokół programu jest, ale jakby nie patrzeć to jednak hyip i w tym dziale bym go umieścił
(14-09-2015 20:09)hypocrisy napisał(a): Dwa szybkie pytania, dlaczego program już przed startem jest określony jako hit i czym się różni od innych hyipów? Obserwuję GTA i pewnie wrzucę kilka dolców po starcie, bo sporo szumu wokół programu jest, ale jakby nie patrzeć to jednak hyip i w tym dziale bym go umieścił
Na pewno różni się tym, że mamy tutaj 'no repurchase rule', w porównaniu do większości innych hyipów, gdzie zyski sie dzielą. Co do tego czy hit, napewno pod względem zainteresowania potencjalnych inwestorów. A tak na prawdę przekonamy się w praktyce. Oby GTA dało zarobić
(15-09-2015 12:44)MrSlasher napisał(a): Ja już wpłaciłem 120$ co pewnie zdążyłeś zauważyć 2
Gdzie można sprawdzić ile jest aktualnie zarejestrowanych użytkowników ?
ref.com dostajemy od zakupu paczki (a te mają być otwarte w dniu startu), a nie od depozytu
Na stronie głównej, po lewej jest napisane ilu userów. Na tę chwilę #4333
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2015 13:02 przez Punter.)
No tak, racja, że prowizja jest od zakupionej paczki mój błąd
A użytkowników sporo, dopiero wtorek, a już 4k stuknęło. Mam nadzieję, że stronka długo podziała