Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
wiadomo że od razu się nie da zarobić ale z czasem można wyciągnąć trochę kasy ale dobra strona bo chociaż cie musisz klikać w reklamy klikasz w liście kiedy chcesz 1 dzień 2 tyg 3 tyg i tak ci nalicza
też bym wolała paypal ale nie ma to cóż nic nie zrobimy
(25-07-2015 12:10)Ewcia6000 napisał(a): wiadomo że od razu się nie da zarobić ale z czasem można wyciągnąć trochę kasy ale dobra strona bo chociaż cie musisz klikać w reklamy klikasz w liście kiedy chcesz 1 dzień 2 tyg 3 tyg i tak ci nalicza
Jakbym wszedł po tygodniu to liście cały czas by przybywały? wątpie troche
(25-07-2015 12:10)Ewcia6000 napisał(a): wiadomo że od razu się nie da zarobić ale z czasem można wyciągnąć trochę kasy ale dobra strona bo chociaż cie musisz klikać w reklamy klikasz w liście kiedy chcesz 1 dzień 2 tyg 3 tyg i tak ci nalicza
Jakbym wszedł po tygodniu to liście cały czas by przybywały? wątpie troche
tak jest że nawet po miesiącu wejdziesz to nawet mógł zbierać liście
Ja też jeszcze nie, mam dopiero 56,5 golda, a chciałbym chociaż te 20 rubli
Ale ogólnie nie opłaca się wypłacać jak ma się tylko jeden krzew. Myślę że lepiej zainwestować.