Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Hmm faktycznie na innych forach coś wspominają o blokowaniu konta. Udało mi się wypłacić całość sumy bez problemów- zawrotne aż 0.014 btc
istnieje jeszcze program o nazwie scrytp.cc działa już od dłuższego czasu al tam zwrot inwestycji przy dobrych wiatrach jest za 50 dni (chyba że taniej kupimy a drożej sprzedamy)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-10-2015 10:47 przez pawelyoy.)
(08-10-2015 10:43)pawelyoy napisał(a): istnieje jeszcze program o nazwie scrytp.cc działa już od dłuższego czasu al tam zwrot inwestycji przy dobrych wiatrach jest za 50 dni (chyba że taniej kupimy a drożej sprzedamy)
a cos nowszego z lepszym zwrotem ? powiedzmy tak 30-35 dni?
wyplacilabym z btcflex 0.031 i z reffa przeszla gdzies indziej?
Czy my mozemy cos zrobic z tym, ze nam nie zaplacili czy taki gosc jest bezkarny?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-10-2015 06:11 przez DjLiska.)
no i stronka BTCflex.com padła .
oby się podniosła i wypłacała
ja nie straciłem swój wkład odzyskałem
chyba pora zbierać tylko na kranikach bo takie strony "padają dość szybko"
a nabijać komuś kasę nie jestem świętym Mikołajem
strona nie działa i już pewnie nie będzie działać.
pojawiły się reklamy podobnej strony Royal hash.
przepuszczam że ci sami co btcflex i szukają naiwnych.
(15-10-2015 08:59)staleczka134 napisał(a): strona nie działa i już pewnie nie będzie działać.
pojawiły się reklamy podobnej strony Royal hash.
przepuszczam że ci sami co btcflex i szukają naiwnych.
możliwe, że to ten sam właściciel.
CO do tych naiwnych to sam zarobiłem we flex i zainwestowałem w royal, może będę kolejnym naiwnym który zarobi w nowym programie czego życzę innym naiwnym którzy zainwestują