Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Niedaleko mam zważywszy że i tak jutro do piotrkowa podjechać muszę
No ale MarkM ma do dziś czas na zwrty
Najlepiej jednak udać się na policje , szkoda że młodzi sobie tak pobrudzą w papierach ale co poradzić
(19-07-2015 16:00)Make it napisał(a): Niedaleko mam zważywszy że i tak jutro do piotrkowa podjechać muszę
No ale MarkM ma do dziś czas na zwrty
Najlepiej jednak udać się na policje , szkoda że młodzi sobie tak pobrudzą w papierach ale co poradzić
skoro jedziesz w okolice to zawsze możesz ich odwiedzić pomimo zgłoszenia a konrad by srał po nogach po takiej wizycie
Nie ma to jak oszukuje wszystkich jakiś gimbazjalista :x Mistrzostwo z jego strony, zarazem nie odpowiedzialność i głupstwo - zgłoście go Panowie i oczekuje informacji, bo w11 na TVN już mi się znudziło i wolę takie rzeczy poczytać :3 Aaa właściwie .. Mogę się pobawić w detektywa i dać wam jakieś info ? ;3
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-07-2015 16:37 przez supercola.)
Może i te osoby (jeżeli można mówić w liczbie mnogiej) powinny zostać podane na policji, pociągnięci do odpowiedzialności karnej itp itd, ale przyznajcie szczerze, nieźle to ukartowali i zrobili kilka osób w przysłowiowego ch(cenzura)
Tak w ogóle nie chcialo mi sie czytac tamtych postów o ich/jego inwestycji więc ktoś by mi mógł w przybliżeniu podać wartość BTC na jaką zostali oszukani użytkownicy ?