Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, już otrzymałem pierwszą wypłatę i jestem zadowolony.
Konwersja oscyluje w granicach 3%
W ciągu 7 dni wygenerowałem 59 leadów. Program Pobierz123.
Myślę że to dobry serwis , wystarczy dodać kilka programów (np. stream sportowy), dodać wybór stawki a chociaż odnowienia i co dla mnie byłoby fajne - powiadomienia o leadach (dźwiękowe lub na gg) by Leadnow w oczach innych partnerów z konkurencyjnych serwisów stał się widoczny.
Czy ktoś bardziej obeznany może wypowiedzieć się na temat tego zapisu w regulaminie? Nie spotkałem takich informacji w żadnym innym regulaminie u konkurencji.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-08-2015 08:51 przez trm.)
(01-08-2015 09:30)invest-mmo napisał(a): Przecież pisze po polsku.
Załączam screen zarobków.
Wiem, że pisze po polsku i rozumiem co jest tam napisane i właśnie dlatego napisałem ten post. Akcji zachwalających sobie nie róbcie, bo narobicie więcej szkody niż plusów.
Serwis jest ok, ale po co te podpunkty w regulaminie, nikt inny tego nie ma.
Lotheo, to że dopiero co się zarejestrowałem nie znaczy, że nie zarabiam w necie.
Jak chcesz to mogę wysłać Tobie skuteczność na maila/pw ale o samej niszy nie będę rozmawiał z powodu hejtów
Btw Trm, też ma 2 posty tak jak ja i nie wiem dlaczego nie przyczepiłeś się do niego.
(01-08-2015 17:19)invest-mmo napisał(a): Lotheo, to że dopiero co się zarejestrowałem nie znaczy, że nie zarabiam w necie.
Jak chcesz to mogę wysłać Tobie skuteczność na maila/pw ale o samej niszy nie będę rozmawiał z powodu hejtów
Btw Trm, też ma 2 posty tak jak ja i nie wiem dlaczego nie przyczepiłeś się do niego.
Oczywiście, że nie znaczy, ale już pierwszy Twój post na tym forum wychwalający leadnow - jest co najmniej podejrzany i śmierdzi FAKIEM. Za dużo takich akcji już widziałem. Ja nie potrzebuje dowodów, bo nie jestem od weryfikacji wiarygodności, ale to razi w oczy. Akurat zarejestrowałeś się dzisiaj, spędziłeś na forum 6 minut, a pierwszym Twoim postem jest zachwalanie serwisu. Nie wydaje Ci się dziwne? Bo wielu osób na tym forum pomyśli zapewne tak samo jak ja.
Skoro to, że mam świeże konto nic nie znaczy to po co takie pisanie?
Uważałem, że to forum jest dla ludzi ale można dostać hejta za free.
Po 1 - tylko pokazuje mój zarobek ale, że zarabiasz więcej to już leci hejt
Po 2 - przyczepiłeś się tylko do mnie, a dnie do trm (jakoś też ma świeże konto).
(01-08-2015 20:44)Lotheo napisał(a):
(01-08-2015 17:19)invest-mmo napisał(a): Lotheo, to że dopiero co się zarejestrowałem nie znaczy, że nie zarabiam w necie.
Oczywiście, że nie znaczy, ale już pierwszy Twój post na tym forum wychwalający leadnow - jest co najmniej podejrzany i śmierdzi FAKIEM. Za dużo takich akcji już widziałem. Ja nie potrzebuje dowodów, bo nie jestem od weryfikacji wiarygodności, ale to razi w oczy. Akurat zarejestrowałeś się dzisiaj, spędziłeś na forum 6 minut, a pierwszym Twoim postem jest zachwalanie serwisu. Nie wydaje Ci się dziwne? Bo wielu osób na tym forum pomyśli zapewne tak samo jak ja.