(28-07-2015 19:40)ScroX napisał(a): Nie lubię jak ktoś udaje głupka i próbuje komuś wciskać kit , jak w temacie gdzie ogłosiła się osoba od której kupujecie aplikację... Wypierałeś się że to jakieś nieporozumienie, ale mimo że nie potrafię prawie w ogóle angielskiego byłem w stanie się z nim dogadać i dostałem informację że kupujesz od niego aplikacje jak i 16 innych osób z Polski.
Są w cenie 100$ myślę że po negocjacjach wytargujemy je jeszcze taniej,
Sorry, to nie forum od opowiadania bajek. Chyba że ufasz osobie którą pierwszy raz (a raczej jego profil) widzisz na oczy. Może ja też założę jakieś konto skype z randomowym nickiem, napiszesz do mnie i też opowiem Ci parę rzeczy?
Aha, i jeszcze jedno, 100$ to nie 300zł i nie zapomnij że istnieje coś takiego jak CŁO i VAT.
Targujcie je sobie dalej, targujcie, nawet niech po 5$ będą albo niech dostawcy będą dopłacać po 1000$. Potem wy będziecie grupą która będzie płakać bo żadne sposoby na zatwierdzenie aplikacji nie będą chciały działać. Dlaczego za granicą są po 100$? Bo ludzie potrafią to docenić. A u nas by chcieli najlepiej za darmo.
#Edit Widzę że ktoś uciekł. Z internetu nie da się uciec.