(21-02-2017 18:47)whereswally napisał(a): Loryn przy okazji wylał dziecko z kąpielą. Kilku znajomych poleciało bo używali oprócz PC także telefonu.Admin nie wiedział że wtedy zalicza z każdego urządzenia osobno i można więcej na dobę wykręcić pk niż "ustawa przewiduje".
Ziomek mi mówił wczoraj że go zbanowal bo używał kompa w domu i na drugim w robocie odpalił surfa wcześniej(ma sklep a w nim biuro) .Od razu dostał pojazd od bociarzy i bana nie wiedząc nawet co się stało. Ponoć dało się wyprostować sprawę i Loryn kazał mu nowe konto założyć . Dzisiaj koleś mi pisze ża ma 2 bana za multikonta i nie wie co robić.
Ogromny napływ rosyjskich userów i dużo mutlikont.

![[Obrazek: 1d3826db3db17.jpg]](https://zapodaj.net/images/1d3826db3db17.jpg)

Witam , wiem o kim piszesz , oraz wiem co obiecałem . Fakt można było tak surfować i o tym nie pomyslałem , dlatego napisałem do tej osoby z przeprosinami oraz ze jestem w stanie oddać mu 300k punktów rekompensaty . Dwa dni później wchodzę i okazuje się że ten użytkownik ma 6 kont na 5zeta i 6 na 3zeta :
Na zdjęciu 5 kont
Plus konto o nazwie : 24601 na które miałem przelać 300k punktów rekompensaty , i właśnie po przeczytaniu tej wiadomości sprawdziłem czy ta osoba nie ma więcej przypadkiem takich multikont .
A wystarczyło napisać że nie i że masz już swoje dawne konto ,,krynio" odbanowane na 3zeta i że na nie mam wysłać punkty .
Dodatkowo w Regulaminie jest o tym wzmianka od samego początku powstania tego surfa :
2.3 Użytkownik może posiadać tylko jedno konto w serwisie.
Co do screena który pokazałeś to póki co nie działa poprawnie zapis ile osób jest online , na dodatek nie mam w surfach czegoś takiego ze jeśli konto jest nieaktywne więcej niż 30 dni to jest automatycznie kasowane .