Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dziś dostałem tylko 1 wpłate:
"34ukV7DFU2wG2uFKUh9ZHXrAinrmKbN6yB
Today 17:31:58 13 Confirmations
0.00005807 BTC"
Stawki chyba podnieśli do 5807 satoshi za 300 coins,ale gość chyba nie wyrabia z wypłatami.Z jednej strony nie ma co się dziwić przy tak wysokich stawkach.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2015 19:56 przez dareo0045.)
(06-04-2015 20:01)bykonrado napisał(a): Powinno zostać 150 coinsów ale mniejsza wypłata oraz powinien rozplanować bardziej grę i wypłaty. Bo tak to będzie bankrutem ta gra.
Nie zgodzę się z Tobą. Gra to kopalnia BTC . Gdy w nią grasz udostępniasz moc obliczeniową i gościu dzięki temu także zarabia. ( Być może się mylę, poprawcie mnie jeśli źle mówię )
(06-04-2015 20:01)bykonrado napisał(a): Powinno zostać 150 coinsów ale mniejsza wypłata oraz powinien rozplanować bardziej grę i wypłaty. Bo tak to będzie bankrutem ta gra.
Nie zgodzę się z Tobą. Gra to kopalnia BTC . Gdy w nią grasz udostępniasz moc obliczeniową i gościu dzięki temu także zarabia. ( Być może się mylę, poprawcie mnie jeśli źle mówię )
ojj chyba jednak się mylisz Gościu zarabia chyba jedynie na pobraniach aplikacji
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-04-2015 14:16 przez szygorski.)