Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: AddMeFast- zyskaj tysiące punktów automatycznie!
Mógłby dać ktoś działający skrypt do łapkowania filmów na yt? Wszystkie jakie znalazłem w necie nie działają tzn. skrypt otwiera link wchodzi na stronę czeka chwile i zamyka i tak w każdym skrypcie, czy to tym z forum czy z neta.
(18-07-2015 20:20)przemo2741 napisał(a): Mógłby dać ktoś działający skrypt do łapkowania filmów na yt? Wszystkie jakie znalazłem w necie nie działają tzn. skrypt otwiera link wchodzi na stronę czeka chwile i zamyka i tak w każdym skrypcie, czy to tym z forum czy z neta.
Nadal wam zlicza? Bo mi dzisiaj przestało
Cytat:Oops! Something went wrong. You are closing the popUp too fast.
EDIT: Zlicza, ale jakąś połowę akcji, może mniej. Zwiększenie ilości czasu spędzanych na poszczególnych krokach nic nie daje. Gdyby udało to się naprawić, ilość punktów rosłaby o wiele szybciej.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-07-2015 11:22 przez Pawel091.)
(22-07-2015 08:29)Pawel091 napisał(a): Nadal wam zlicza? Bo mi dzisiaj przestało
Cytat:Oops! Something went wrong. You are closing the popUp too fast.
EDIT: Zlicza, ale jakąś połowę akcji, może mniej. Zwiększenie ilości czasu spędzanych na poszczególnych krokach nic nie daje. Gdyby udało to się naprawić, ilość punktów rosłaby o wiele szybciej.
U mnie coś takiego nie występuje. Widocznie musisz mieć za słaby internet, lub może edytowałeś pliki i zmieniałeś czas?