Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Stwórz swój własny skracacz linków ! » skracacz linków

Autor Wiadomość
RE: Stwórz swój własny skracacz linków !
Sprawdź:
(07-08-2015 23:10)zozols1 napisał(a):  
(07-08-2015 22:52)Prizmo* napisał(a):  
Cytat:" Przepraszamy, błąd serwera. Prawdopodobnie w pliku .htaccess użyto błędnej opcji."

No to przecież ci pisze gdzie leży błąd więc w czym problem.

W jakim sensie? W tym pliku jest takie coś :

Ja w pliku nic nie zmieniałem, chyba, że tu chodzi o coś innego.
Z góry dzięki za pomoc.
Usun # przy #Rewritebase /

i powinno dzialac Wink

A wie ktos czemu jak mam ustawiony Geotarget, to nigdzie mnie nie pprzekierowuje?? Tu przykladowy link: http://lalass.cba.pl/CQzhf
Ponawiam moje zapytanie. Wink

(03-08-2015 13:57)DzejkobPL napisał(a):  Ostatnimi dniami moje stronki zostały przeniesione na nowy serwer i skracacz odmówił skracania linków. :/

Po kliknięciu "shorten"
[Obrazek: lfMT1Tc.png]

wyświetla się, że skrypt pracuje

[Obrazek: uhEEABj.png]

po kilku sekundach skracanie zakończone

[Obrazek: uBogPzp.png]

tylko link nie został skrócony... Stare linki działają.

Miał ktoś może taki problem? :/

Smile

(03-08-2015 14:34)ClassAxion napisał(a):  pewnie w konsoli przeglądarki coś pisze.

Niestety nic tam nie zauważyłem, puste pole. : /

| .xXx. |

| Pomogłem? Daj reputa [Obrazek: thumbsup.gif] |
| Opinie o mnie |

| .xXx. |
@up
Usun # przy #Rewritebase / w pliku .htaccess
Miałem tak samo i to pomogło.
Sprawdzał ktoś czy facebook blokuje stronkę z jakąś wartością? Może jeśli strona ma jakąś lepszą wartość to rzadziej blokuje linki.
Na pierwszej domenie skrypt wytrzymał tydzień, na nowej domenie wytrzymał jeden spam do 100 ludzi i poleciał ban. Jutrze testuje trzeci adres.
(13-08-2015 00:03)chomik3 napisał(a):  Na pierwszej domenie skrypt wytrzymał tydzień, na nowej domenie wytrzymał jeden spam do 100 ludzi i poleciał ban. Jutrze testuje trzeci adres.

Szkoda domeny, najpierw ją przyzwyczaj do facebooka dopiero potem działaj. Moja się trzyma od kwietnia Tongue

[Obrazek: selfi9.png]
Teraz postawiłem na trzeciej domenie, dodałem 5 postów i od razu ban na domene poleciał...
Wie ktoś jak zrobić taki skracacz, ale dodać możliwość wyboru kilku domen? Byłbym zainteresowany czymś takim Wink
W tym skrypcie możesz dodać kilka domen i przy skracaniu wybrać, którą chcesz użyć.
To wiem, tylko nie wiem jak to zrobić Tongue
Wątek zamknięty