Sprawdź:
(14-02-2015 04:47)GrzesiX napisał(a): Ciekawy poradnik, ale wydaje mi się, że spłycasz trochę dziedzinę bukmacherstwa, porównując ją niemalże do ruletki:
Chodzi o to, że w sporcie dwie drużyny zaczynają z identycznymi szansami i jest uczciwie. W poradniku jest zapisek, że że losowo lub prawie losowo. Bo można analizować same drużyny, zawodników itp ale poradnik nawiązuje do tego, że obie strony mają równe szanse na zwycięstwo
(14-02-2015 13:06)osinex napisał(a): Nigdy nie inwestuj pod wpływem alkoholu lub innych środków odurzających. - Pisane z własnego doświadczenia? 
@[osinex] Nie próbowałem i nie zamierzam, wystarczy jeden błąd przy wpisaniu kwoty którą stawiasz na opcje i już możesz mieć przerąbane.
(15-02-2015 00:58)dzumper napisał(a): Czyli nie opłaca się startować z kapitałem 200zł? Bo chciałbym zacząć zarabiać na opcjach ale nie mam więcej niż właśnie taki kapitał.
(15-02-2015 01:48)Ripos napisał(a): Z tego co mi wiadomo (początkujący) najmniejszy depozyt w złotych polskich to 350, lecz mogę się mylić. Z kwotą 200złotych nie poszalejesz
@[dzumper] Najniższy depozyt to 350pln
(15-02-2015 02:40)B_Y_K_U napisał(a): 8-setny repucik poleciał
Bardzo chętnie zapoznam się z tą wiedzą i wielkie dzięki za poświęcony czas i chęci
@[B_Y_K_U] Warto dać coś od siebie dla forum

Dzięki