Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Dziennik zarabiania na subskrypcjach: patulsky1337 & patryk0407
Mentorku co tak cienko? Konwersja ładna ale zysk cienki. Żeby twój uczeń cię przeganial po 1 dniu nauk?;p
Ja wczoraj 134 dziś póki co 25 , wrócę do domu lece z tematem i liczę na znowu ponad dniowke ;p
Gratulacje widzę, że dobrze Ci idzie. Niby cel dzienny nie osiągnięty ale wieże, że uda Ci się w lutym to 5000zł wyciągnąć, może mi się uda chociaż 1/5 twojego celu, więc życzę powodzenia i jak największych zarobków.
Śledzę na bieżąco
PS: Pomaga któryś z was bardziej "ogarniętym"? Jak by co to pisać PW.
(04-02-2015 08:46)Kickster napisał(a): Kazdy hajsy w lutym kosi, tylko mi cos lipnie idzie Zycze osiagniecia celu!
Tej synek ja ci już wczoraj powiedziałem! Zamiast pierdziec w stołek za robote się weź 2 w styczniu zastanawiałem się jak ty to robisz a wczoraj ty sam się mnie spytales ;D