Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nutka bardzo fajna, wpada w ucho ten "francuz" moim zdaniem pasuje do tego i jeszcze to "łe am frikin pipulek" troche mnie zaskoczyło (pozytywnie), nie wiem czemu ale ten bit mi trochę przypomina muzę z filmu "Project X".
Ogólnie duży plus dla Ciebie, i powodzenia w dalszych produkcjach.
Bardzo dużo osób tak stwierdziło ponieważ używałem tego samego brzmienia na główną melodię synth (sylenth 1) takie samo brzmienie użyto w produkcji Heads Will Roll.
Kiedyś też tworzyłem utwory na FL Studio i przestałem się bawić, bo denerwowało mnie to, że nic kompletnie mi nie wychodziło. Chyba wrócę znowu do tworzenia hiciorów
@[piotrekprorok]
Kwestia czy naprawdę podoba się Tobie taki klimat to można zawsze robić, ja to nawet mogę robić utwór pod jednego słuchacza
Co do Disco Polo, pisałem że było to 4 FUN ale jeśli mam to zostawić lub robić daj znać