Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Moze forumowy serwer cs 1.6?

Autor Wiadomość
RE: Moze forumowy serwer cs 1.6?
Sprawdź:
Wgraj dproto ;v

Edit: Nie zauważyłem, że zrobiłeś, jakbyś miał jakieś błędy, pytania to wal PW, trochę się na tym znam. Wink

Kali., dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2014.
To o której gramy? Tongue
Jak któs jest chętny na jakieś granie do 15 to zapraszam Wink
Gra ktoś w ogóle ? Big Grin
gramy? Big Grin
Serwer aktualnie przenosze na normalny hosting gdyz na VPS'ie nie wiedzac czemu ma problemy Wink
Wieczorem juz raczej powinno dzialac + podane bedzie IP Smile
i jak, bedzie mozna jeszcze dzis pograc ? Big Grin
(16-01-2015 01:02)TeYroXOfficial napisał(a):  Serwer aktualnie przenosze na normalny hosting gdyz na VPS'ie nie wiedzac czemu ma problemy Wink
Wieczorem juz raczej powinno dzialac + podane bedzie IP Smile

Przecież VPS to normalny hosting. Tylko trzeba doświadczenia w konfigurowaniu maszyny, bo nic Ci nie wyjdzie.

BTW czytając ten temat to mam odczucie, że nie masz zielonego pojęcia o tworzeniu i konfiguracji serwerów CS 1.6.
Dzisiaj bedzie mozna dopiero.
Mialem male problemy z PayPalem + zabiegany bylem dosyc i na to zupelnie zabraklo mi czasu.

Niestety na VPS'ie wyskakiwalo mi pelno bledow, paczke skladalem kilkukrotnie, pobieralem rowniez z internetu jak i na czystym serwerze, efekt byl jeden, albo blad lub po kilku minutach serwer sie zamykal.

Znam sie, kiedys za mlodu robilem serwery (na normalnym hoscie, nie VPS) i wszystko dzialalo jak nalezy, VPS to jednak inna "bajka" Wink
IP: 31.186.86.30:27034

Aktualnie podstawa, na dniach postaram się skleić jakąś ciekawą paczuszkę z modami Wink
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: