Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dziennik z YouTube i inne itp itd » Rozwijanie tematów YT i wszystkiego co wpadnie w rączki:)

Autor Wiadomość
RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd
Sprawdź:
Takie, dzienniki to warto obserwować Big Grin
Wszytko opisane na chłopski rozum, a twoje zarobki, są mega jak dla mnie ja taką kwotę co ty w jeden dzień osiągnę przy dobrych wiatrach w miesiąc, ale dobre i to Tongue
Będę musiał zając się w to bawić na poważnie , bo kasa z tego motywuje do działania, tylko , że czasu brak, za dużo zajęć itd ..... Ale po nowym roku powinienem znaleźć chwilkę.Masz może jakieś rady dla początkującego Youtubera, oprócz tych które już podałeś. Np: Jak wyszukiwać filmiki , czym je przerabiać oraz jak tagować, trochę o tym wiem ale zawsze nowe wiadomości mile widziane Big Grin
Tak ogólnie odpowiem już bez cytowania.

Wczoraj miałem wręcz lawinę wiadomości na priv i ggSmile rozmawiałem z każdym, doradzałem itd.
Bardzo dużo pytań się powtarza i na dniach zrobię jakiś faq. Najczęstsze pytania to o ban i jak podbiąć adsenseSmile

Zachęcam do czytania postów tutaj bo jakaś tam wiedza tutaj spłynie. Nie uważam się za najmądrzejszego, ale MI SIĘ CHCESmile
Glosy: Ratchet (+1), zeton (+1), rogrip (+1), Pitek236 (+1)
takiego dziennika brakowalo na forum, mozna sie wiele nauczyc sledzac kazdy post prowadzacego.
Kolejny motywator! Cyferki, cyferkami, ale jak to wygląda na żywo? Smile Proszę:
[Obrazek: 20141128_145939.jpg]
Glosy: Lukasz149 (+1), bolo9797 (+1), sosu (+1), bec2 (+1), nasgaroth (+1), piotrekprorok (+1), notentego (+1), Krashai (+1), rogrip (+1), bossos (+1), Pitek236 (+1)
Ile tam jest?
Powiedz mi Panie kochany co robisz żeby Ci nie blokowali np bajek jak udostępniasz jeśli chodzi o prawa autorskie??
(28-11-2014 16:00)Pitek236 napisał(a):  Ile tam jest?

DUUŻO Big Grin Heart

Co do dziennika to super sie czyta i motywuje! Pozdrawiam i życzę jeszcze większej kasiorki Smile
Podziwiam i obserwuje !

Pomyślcie ile zarabia teraz taki PewDiePie albo jakiś Polski YTuber który ma po 100k wyświetleń dziennie xD
Jeśli można wiedzieć ile miesięcznie masz na czysto z tego???. Bo chyba zarabiasz więcej niż 20k ??
Hmmm, wszystkie filmy są twojego autorstwa?

Dziennik pracy: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy...0?page=192
Odpowiedz