Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jeden z wystawców podczas FxCuffs - broker XM - przygotował dla wszystkich zainteresowanych fajną niespodziankę przed Konferencją. Wśród obecnych lub nowych klientów rozlosuje aż 160 wejściówek na wydarzenie
Ale ja nie chce zeby mi wyrównali minusa, bo ostatecznie zakończyłem 7 dniowy okres bonusu na plusie.
Bardziej chodzi o to, ze jeżeli chce wycofac srodki musze wplacic kase w nowy depozyt.
(09-03-2016 19:59)Domel32 napisał(a): @up ale broker nie będzie oczekiwał wyrównania straty, którą masz na rachunku promocyjnym,
bo te promocje na tym polegają, że to są darmowe środki.
Każda promocja ma swój regulamin, w którym są zawarte informacje odnośnie wypłaty zysków.
Jeśli chcesz trejdować dalej w FBS, to załóż z panelu klienta nowy rachunek, który nie będzie na minusie.
TMS Brokers – Dom Maklerski, rozpoczął nową promocję ważną tylko do końca marca 2016 roku, dzięki której każdy klientmoże uzyskać 15% rabatu na spready.
Wypełnij formularz poprawnymi danymi. Konsultant TMS skontaktuje się z Tobą i przedstawi szczegóły promocji. Dodatkowo otrzymasz konto demo z wirtualnymi 50 000 zł. Naucz się zarabiać na wzrostach i spadkach.
10 transakcji bez ryzyka do kwoty 2 tysięcy złotych - taką ofertę w ramach programu Bezpieczny Inwestor przygotował TMS Brokers. Jeżeli wahałeś się do tej pory czy spróbować swoich sił na rynku walutowym lub wypróbować realny rachunek brokera, to teraz masz okazję