Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zgadzam się z choli11, że sprzedawca to jakiś dzieciak.
Gdy wyslałem do niego zapytanie czy sms kosztuje 25zl netto czy brutto to nie potrafił odpowiedź i tylko napisał "po polskiemu"(zastanawiałem się trochę o co chodzi), że poda link
I tak nikt ci nie wierzy, dlaczego nie oddasz do recenzji jak każdy normalny sprzedający tutaj? Zdjęcia to nie dowód można je przerobić w kilka minut i na słowo też ci nikt nie uwierzy
jak by ktos kupil to juz by byla ocena dawno
dobrze moge dac ale komu ?
i dlaczego mam ufac tej osobie? skad mam wiedziec ze mnie on nie oszuka udostepniajac poradnik za free
Nie wierzę w to forum.. zwykle się nie wypowiadam w takich tematach ale tutaj napisano aż 4 strony postów czepiających się autora tematu o to, że chcę wcisnąć kit za 25zł na przemian z jego tłumaczeniami. Wystarczył jeden, że bez recenzji nikt nie kupi, a skoro nie chcę oddać do recenzji to temat powinien dawno być zamknięty. Dalej będziecie tak posty nabijać?