Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(28-12-2016 03:18)Captain napisał(a): Mroczny opanuj się trochę, więcej niż co drugi post tutaj ostatnio to Twój. Mało to jeszcze reffów do sejfika nałapałeś?
Pozwól kolego że Ci coś wyjaśnię
Ja udzielam się tak jak zawsze gdy mam wolne... to po prostu inni przestali się udzielać a nie ja zwiększyłem częstotliwość swoich postów.
(28-12-2016 22:50)piotrgk4 napisał(a): @[MrocznyKILL] Nie przejmuj się debilami Przecież jest napisane ile "dzisiaj" zarobiliście... Więc w czym problem że napiszesz tutaj nawet codziennie?
Dzięki za miłe słowo zwłaszcza że sam kiedyś zwróciłeś mi uwagę żebym nieco przystopował z narzucaniem swojej wizji zarabiania Wziąłem sobie to do serca ale chyba Captain jeszcze tego nie zauważył.