Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
(10-03-2014 22:11)Maniero napisał(a):  Takie pytanie, czy zarabianie w ten sposó jest w pełni legalne? Promowanie nieprawdziwych bonów itp :/

Zgodnie z regulaminem promocjii BONY, nagroda zostaje rozlosowana co kwartał.

Pozdrawiamy
Instanter.pl

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Jaki program tutaj polecacie, jest anjbardziej oplacalny waszym zdaniem?
Moim zdaniem vidstream.

A vidstream teraz nie działa, bo po podaniu numeru każe zaznaczyć punkty regulaminu, gdzie nie widać nic do zaznaczania i nie można przejść dalej.
Ile trzeba czekać na wypłate ?
@[cenzura0]
vidstream, nextvideo, pliki - polecam te programy ponieważ, możemy pod nie podrzucić dowolną niszę która przyjdzie nam do głowy.
@[Eurolean.pl]
Cytat:5. Wynagrodzenie Wydawcy z tytułu świadczenia usług w ramach Programu Afiliacyjnego,
stanowi, z zastrzeżeniem postanowienia ust. 6 poniżej. Należną kwotę do wypłaty, wydawca może
zlecić raz na 24 godziny w Panelu Użytkownika, na których wypłatę WM ma 28 dni roboczych.
Minimalna kwota jaka podlega wypłacie to 100zł (słownie: sto polskich złotych).

Ale z tego co czytałem, wychodzi na to ,że Instanter wypłaca zazwyczaj w ciągu tygodnia kaskę.
(11-03-2014 10:22)Eurolean.pl napisał(a):  Ile trzeba czekać na wypłate ?

Wypłacają w ciągu 24h a nawet w ciagu godziny Wink
No ja od wczoraj czekam, i jeszcze sobie poczekam Smile

Kasa wyszła, o 15 bede mieć.
Po co macie kontakt tj widget na stronie skoro nie odpisujecie tam? 2 razy próbowałam.Pisałam też na priv i na forum. Dawno przekroczyłam magiczne 100 leadów a wciąż stawka 3,5 !
(11-03-2014 13:57)lorkos napisał(a):  Po co macie kontakt tj widget na stronie skoro nie odpisujecie tam? 2 razy próbowałam.Pisałam też na priv i na forum. Dawno przekroczyłam magiczne 100 leadów a wciąż stawka 3,5 !
Witamy,

Mamy sporo pracy (3 osoby są na urlopie) i wigdet nie jest obsługiwany. Stawkę zmienimy do godziny.

Uwaga: lokalizator i vidstream nie leadował ostatnie 2h. Za 30 minut wszystko wróci do normy.

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Uwaga: lokalizator i vidstream nie leadował ostatnie 2h. Za 30 minut wszystko wróci do normy.

leady zostaną zwrócone czy niestety przepadły?
Odpowiedz