Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Klamstwo Rhaegara!!!! » Rozmowa gg z Rhaegarem.

Autor Wiadomość
RE: Klamstwo Rhaegara!!!!
Sprawdź:
(16-10-2013 01:50)gokou45 napisał(a):  No pokazał prawdę! Nie widać?

No właśnie nie za bardzo rozumiem, co to za prawda...

Ale nieważne, mam nadzieje, że osoby, które chciały wysłać oświadczenia już to w końcu zrobiły.

[Obrazek: giphy.gif]
Glosy: Optimist (+1)
Cytat:mam nadzieje, że osoby, które chciały wysłać oświadczenia już to w końcu zrobiły.

Również mam taką nadzieje!
I w sumie, fajnie by było, gdyby zrobili to WSZYSCY poszkodowani.
Również i Ci, którzy stracili 50 zł.
Witam serdecznie.

Nie chce uznac za to ze spam bedzie tutaj nastepny dzien, prosze podpisac tutaj kto wyslal oswiadczenie + zalacznik ( dowody - potwierdzenie foto itd ) po prostu chce wiedziec ile osob juz zrobilo i to na powaznie prosze.
A z jakiego powodu ktokolwiek miałby Ci wysyłać dowód tego, że wysłał oświadczenie? facepalm
ja wysłałem , ale dowodu nie bede dawał . Nawet nie mam...
Nie chce dowodu. chodzi o to ze tutaj np "wyslalem" i kiedy chce wiedziec ile osob juz wyslalo
To zapewne indywidualnie trzeba pisać do osób piszących w temacie jego , wtedy się dojdzie.
(19-10-2013 19:45)PokazujePrawde napisał(a):  Nie chce dowodu. chodzi o to ze tutaj np "wyslalem" i kiedy chce wiedziec ile osob juz wyslalo

A co Tobie z tego przyjdzie, że będziesz wiedział ile osób wysłało zawiadomienia? Czegoś się boisz?

[Obrazek: giphy.gif]
(20-10-2013 09:11)MLN napisał(a):  
(19-10-2013 19:45)PokazujePrawde napisał(a):  Nie chce dowodu. chodzi o to ze tutaj np "wyslalem" i kiedy chce wiedziec ile osob juz wyslalo

A co Tobie z tego przyjdzie, że będziesz wiedział ile osób wysłało zawiadomienia? Czegoś się boisz?

Nie mam się czego bać , jestem czysty .
Chciałem tylko zapytać co mu z tego.
Mi tam tylko 250zl ale również zgłosiłem, nie lubie złodziejów Wink
Glosy: Optimist (+1)
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: