Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
też dostałęm 3 wypłaty w sumie na kwote 21$ ale niestety nadal nie moge wykonywać zadań
Edit: Udało mi się znaleść rozwiązanie mojego problemu, czyszczenie danych przeglądarki, inne IP i uwaga NOWE KONTO NA JAKIEJKOLWIEK STRONIE Z TASAKMI, stare konta musze porzucić ponieważ zalogowanie się i próba pracy konczy się błędem. Tak więc czekam do konca miesiąca, wypłacam nagrode za aktywność i na nowo zapisuje się do wage. Chyba, że odblokują mi się na starym koncie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-02-2013 15:01 przez Rogeros.)
czy też tak macie że założmy na 1 stronie taska nie widzicie 1/2 zdjęć które powinny sie zaladowac? to jest do dupy potem spadają %... i jestem bliski bana za małą skuteczność jak sobie z tym poradzić prosze rady jakies :O
@fudal no to nie wiem. Ja tak miałem jak używałem VPN-ów. Teraz też tak mam że np ze 2 zdjęcia są białe ale to mi nie zalicza jako źle bo to ich błąd. Natomiast kiedyś miałem połowę np to musiałem albo F5 albo dawać 'zoom' i wtedy widziałem
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-02-2013 21:02 przez ciekma.)