Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony» Witam, na wstępie chciałbym zaznaczyć że siedzę w tym temacie juz kilkanaście lat - dokładnie 11. Chciałem wam pokazać jak to wszystko wyglą
RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony
Witam, od pewnego czasu nie prowadziłem tematu, było to spowodowane chwilowym brakiem czasu. Abonamenty jednak cały czas są aktywne. Dziś zakończone okresy z 6 graczami.
Nie spodziewałem się takiego zainteresowania z Waszej strony, miała to być mała przygoda a wyszło zupełnie inaczej. Wielu z Was prosi mnie o kolejne typy także na razie nie kończymy zabawy, gramy dalej. Statystyki będę wprowadzał raz na jakiś czas, ponieważ nie mam już na celu zwiększenia liczby graczy. Z graczami z którymi mam kontakt wszystko jest jasne. Uzbierała się całkiem duża grupa osób więc i granie i składanie się w tym wypadku na typy 10/10 dużo tańsze niż poprzednio. System wysyłania typów powoli zaczyna działać.
Cieszę się, że zawitałeś na to forum.
Współpraca z tobą układa się naprawdę profesjonalnie. Otrzymuje odpowiedzi na każde pytania. Typki podawane są zawsze z odpowiednim wyprzedzeniem i można je grać praktycznie u każdego buka. Wierzę, że przez kolejne tygodnie pozwolisz mi oraz innym z grupy ograć buka wielokrotnie
Witam dzisiaj dostałem pierwszy typ na maila i potwierdzam ze wchodzą, mam kupiony abonament także myślę ze współpraca będzie układała się pomyślnie i oby jak najdłużej dziękuje jeszcze raz i polecam .