Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(01-04-2012 07:29)Net-Pay.pl napisał(a): System poleconych prawdopodobnie dziś lub jutro. Z nowymi zadaniami powinniśmy się wyrobić do środy.
(31-03-2012 19:29)MorderczaPiana napisał(a): Wczoraj robiłem około. 21 . Robiłem zadania z 2 strony od sponsora wybieraszwygrywasz.pl l
Nie widzę, abyś dawał weryfikację zadań. - Dunios, weź nie kłam, że coś robisz, bo tak nie jest, a stawiasz nas jako Net-Pay.pl w złym świetle. Jakoś od innych weryfikacje dochodzą a od ciebie nie. Jeśli myślisz, że będziemy ci płacić za to, żebyś nie pisał o nas, że nie są zaliczane zadania itp. to się mylisz.
Ponapie****am pełno screen shotów jak robię te zadania to może mi w końcu zaliczycie
(01-04-2012 11:03)Net-Pay.pl napisał(a): Rób tak jak inni, czyli wpisuj dane w pola tekstowe i kliknij "wykonałem zadanie x". To wystarczy
Zrobiłem wszystkie zadania. Po każdym wykonaniu klikałem "Wykonałem" a na koncie mam 0 ( potwierdzałem na meilu oczywiście ). Można prosić o jakieś wyjaśnienie na PW?
Gdy wchodzę na drugą stronę zadań to nie wyświetlają się textarea. Ta sama sytuacja jest na IE, Firefox, Opera, GoogleChrome, dotychczas nigdy nie miałem takiego problemu, czy jeszcze ktoś ma taki sam błąd, co z tym zrobić? Mogę wysyłać potwierdzenia na maila na [email protected] ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-04-2012 11:43 przez Zupagesto.)
(01-04-2012 11:43)Zupagesto napisał(a): Gdy wchodzę na drugą stronę zadań to nie wyświetlają się textarea. Ta sama sytuacja jest na IE, Firefox, Opera, GoogleChrome, dotychczas nigdy nie miałem takiego problemu, czy jeszcze ktoś ma taki sam błąd, co z tym zrobić? Mogę wysyłać potwierdzenia na maila na [email protected] ?
Mam ten sam błąd. Dodatkowo strasznie krótki czas sesji.