Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wydaje mi się, że te konta nie są w pełni zweryfikowane telefonicznie, ponieważ jesli cena jednego konta to 1,30zł a sam starter tyle kosztuje to byś był na minusie...
chyba ze są weryfikowane online na jakichś stronkach
(19-03-2017 18:51)Mafiozo19990 napisał(a): Wydaje mi się, że te konta nie są w pełni zweryfikowane telefonicznie, ponieważ jesli cena jednego konta to 1,30zł a sam starter tyle kosztuje to byś był na minusie...
chyba ze są weryfikowane online na jakichś stronkach
nie no sprzedaję zarejestrowane zweryfikowane numery po 1.30... zastanów się. Numery PVA
(20-03-2017 09:11)fusek napisał(a): sa zweryfikowane, numerem chyba online, bo gdzies widzialem numer +144
znowu mi konto padlo.
chyba najlepiej jest nie ruszac przez rok tych kont albo kupowac stazowe;/
zależy do czego ich używasz. Niektórym takie świeże konta starczają na pare dobrych tygodni, innym padają po 2 dniach. Zależy jak ich używasz i co konkretnie na nich robisz.
Dodalem pare grup, nastepnego dnia nic nie robilem i po paru dniach dodalem paru znajomych i pozniej jeden post z moim fanpage w grupie i od razu ban - fanpage niezwiazany z subami ani z niczym
(20-03-2017 17:26)fusek napisał(a): Dodalem pare grup, nastepnego dnia nic nie robilem i po paru dniach dodalem paru znajomych i pozniej jeden post z moim fanpage w grupie i od razu ban - fanpage niezwiazany z subami ani z niczym
odezwij się do mnie proszę na PW to się dogadamy. zamienię Ci konta, a nie piszesz kolejny płaczliwy post. Czekam na wiadomość z kontami które mam Ci wymienić