Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Intellashares » platforma reklamowa z bonusowym planem RevShare od 17.02.15

Autor Wiadomość
RE: Intellashares
Sprawdź:
Nie wiem czy czasem nie miałem tego samego kiedyś. Spróbuj anulować pierwszą prośbę o to a później uzupełnij jeszcze raz i powinno na maila chyba przyjść. I wypłacaj bo otwarte są wypłaty właśnie. A jak to nie podziała to pisz do admina na priv.
Glosy: asamer (+1)
Dzięki wielkie, zrobiłem tak i pomogło, nie wpadłem na to. Wypłata zlecona.
Pełno tych błędów jest na stronieSmile moja znajoma chciała zlecić wypłate to wyskoczyło jej żeby jutro spróbowałaRolleyes
Wie ktoś kiedy pierwszy spike będzie ?
No to pewnie limit dzienny wypłat dla wszystkich został wyczerpany. Nic trudnego się załapać na wypłatę wystarczy wejść na stronę o 15 to na pewno się uda wypłacić Smile
W ciągu dnia dostaniemy informacje o ostatecznych zmianach jakie mają zajść na intella. Admin pisał że powinny być już to ostatnie. Wczorajsze wypłaty doszły dzisiaj po godzinie 7.
I podobno jest spike albo już był.
teraz na pewno nie jest bo na earning od paczki 0,0005
Do 7 byl z zarobkami 90/10

telefonowykoks, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2015.
Czy tylko ja mam przy 11 pozycjach 0.02$ na repurchase ?
Dzisiajj znowu nie szło zlecić wypłatę tym razem znajomemu wypłaty są selektywne a to oznacza że program się pomału kończy
Wątek zamknięty