Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych

Autor Wiadomość
RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych
Sprawdź:
(22-01-2016 12:21)zet01 napisał(a):  
(22-01-2016 12:19)tomasz.surdy napisał(a):  Mi chodziło o to, że ja mogę zapłacić 15 zł jeśli ktoś wydzwoni 100 minut. A nie tak jak reklamuje Cash4minutes, że płacą 10GBP za 2500 minut. No ale wiadomo, wszystko zależy na jaki numer się dzwoni.
Ogólnie chodziło mi o to, że Cash4minutes mało płaci. Jeśli ktoś będzie dzwonił na moje numery to mogę zapłacić 2 x więcej i płatności mogą być nawet codzienne.

wybacz moj blad smutny

edit: w sumie to poprosze o te namiary, ale bede mogl robic tak ze bede sobie pykal po 20minut, a Ty to zliczysz ?

no oczywiście
Glosy: wlodek77 (+1)
Również szukam programu, gdzie za dzwonienie dostajemy punkty/pieniądze. Najlepiej, gdyby można było zrobić "farmę" telefonów i żeby operatorzy nie blokowali numerów
Podbijam tak samo jak przedmówca ktoś coś zna ?Smile
(23-01-2016 15:10)tomasz.surdy napisał(a):  
(22-01-2016 12:21)zet01 napisał(a):  
(22-01-2016 12:19)tomasz.surdy napisał(a):  Mi chodziło o to, że ja mogę zapłacić 15 zł jeśli ktoś wydzwoni 100 minut. A nie tak jak reklamuje Cash4minutes, że płacą 10GBP za 2500 minut. No ale wiadomo, wszystko zależy na jaki numer się dzwoni.
Ogólnie chodziło mi o to, że Cash4minutes mało płaci. Jeśli ktoś będzie dzwonił na moje numery to mogę zapłacić 2 x więcej i płatności mogą być nawet codzienne.

wybacz moj blad smutny

edit: w sumie to poprosze o te namiary, ale bede mogl robic tak ze bede sobie pykal po 20minut, a Ty to zliczysz ?

no oczywiście

no i co ? - kupa ?!
Mam takie pytania

1. Czyli 1 unity = 1 funta?
2. Czy do jednego kota mogę przypisać kilka nr ?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Matiz3k90, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2015.
Tak, może do jednego konta przypisać wiele numerów, nawet i 1000 numerów.
Z tymi unitami to nie mam pojęcia o co chodzi.
Ruszylo sie cos?
(07-02-2016 17:17)Been To Hell napisał(a):  Ruszylo sie cos?

0,00130 unit (minuta) = 0,00130 GBP lub Euro (do wyboru)
Odkopuję temat.
Temat czytałem bardzo dawno temu, ale kojarzę, że ktoś napisał, iż prędzej czy później znajdzie się sposób, by wyciągnąć z tego jak najwięcej. Pytam więc:czy ktoś na tym zarabia i ma ciekawy sposób? Może znacie inne ciekawe podobne strony? Czy ktoś próbował zrobić "farmę" telefonów i podłączył je do bota, który automatycznie dzwoni pod dany numer, kiedy po ok 2 godzinach rozmowa się kończy?
satoshiner
Prawie każda Polska sieć, ma te numery na black liście i blokuje ci kartę SIM w ciągu kilku minut, godzin.
Odpowiedz