Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna

Autor Wiadomość
RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna
Sprawdź:
Leady naliczane są natychmiastowo zależne to jest jeszcze do API reklamodawcy. Dlatego wszelkie fraudy czy innego typu próby nabijania sobie leadów nie przejdą, są systemy zabezpieczające sprawdzające pliki cookies, ip pochodzenie (referer) itd.
Odp: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna
Akurat te systemy co napisałeś to najsłabsze zabezpieczenia.
@up
Zgadzam się ale mało kto póki co potrafi to obejść z cebulaków którzy chcą kwestionariusze robić.

@[FireMedia] Super aplikację dodaliście Smile Kolejny plusik dla Was. Ale proszę zróbcie coś z gateweyami :/ Bo mało kto potrafi je dodać na stronę, sam mam z tym ogromny problem po tamtej zmianie.
Specjalnie dla pewnej grupy wydawców dodaliśmy kilka bardzo drogich ofert dla Polski.
Stawki w przeliczeniu na PLN znacznie przekraczają 10zł a niektóre nawet 15!!!!!
Glosy: AnnaKa (+2)
Odp: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna
Wiadomo jak z nich konwersją?
Jeszcze nie bo to nówki sztuki nie śmigane Smile
Widziałem oferty, ciekawe jak będzie z ich zaliczaniem ! Smile
Jedna mnie zaskoczyła bo mam internet mobilny i na komputerze klikając aktywuj włączyłem subskrypcje przez przypadek na modemie hahaha także bardzo fajnie !!

W weekend przetestuję te oferty każdą z osobna.
Dlaczego oferta id 1214 nie wczytuje sie gdy wchodze przez swoj link bezposredni, a przez link czysty http://firecpa.com/campaign/1214 dziala normalnie?
Ja tez usunelo ilovemobi?
Z tego co mi wiadomo oferta ma wrócić też na nią czekam ponieważ 80% moich prac opiera sie na niszy 'download'.

Ma być po 18.

@[FireMedia] rzucicie jakimiś prezentami na święta w CPA? Tongue
FireCPA
Jak utworzyć swój link? Wyszukuję sobie kampanie. Klikam i wyskakuje mi. Czy to jest ten link dzięki któremu mogę promować? Chodzi mi o ten nad Description.

[Obrazek: DD2IhLt.png]
Wątek zamknięty