Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Gosc zrobil stronke wziol kase za reklamy polowe poswiecil na wyplaty dla nas bo to ni scam, zaczelismy kupowac refy za kase z PP wycyckal ile sie dalo i strone skasowal
Ile za 1 kliknięcie on zarabiałby gdyby ktoś pracował za darmo? Bo może kiedyś też zrobię bux ale będę chciał zrobić dla was jak najwyższe zarobki.
Ps; tak na oko ile?
Heh, i tyle po Ultimategpta . To było zbyt piękne, żeby było możliwe. Szkoda, że z serwisu udało mi się wyciągnąć tylko 2$, ale zawsze coś. Współczuję tym, którzy coś w to zainwestowali. Właściciel strony natrzaskał kasy ile się dało i poszedł .
U mnie to samo Na konto nie mogę się zalogować, ale jak widzę to i tak nic bym pewnie na nim nie znalazł
@Edit: Chciałem zrobić nowe konto by sprawdzić jakie teraz stawki są Więc zrobiłem konto na ten sam nick i ten sam e-mail i dostałem się do starego konta Ale i tak kasy nie ma, tylko refferale.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-04-2013 20:55 przez olaf1012.)