Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto
A u mnie już coraz bliżej do 100% happy
Miasteczko się rozwija w dobrym tempie.
Trzeba będzie chyba postawić kolejną szóstkę fabryk 2 http://adf.ly/Jijsq <-- zobaczcie
Czy wam też fabryki lvl5 dają dużo mniej surowców niż powinny? Nie wiem co oni tam robią ale z dnia na dzień coraz więcej błędów się pojawia. No i druga sprawa, że żeby uruchomić produkcje w 6 fabrykach 5lvl trzeba wydać więcej surowców niż się otrzymuje więc jaki jest tego sens?
(20-04-2013 11:05)AnavriN napisał(a): Czy wam też fabryki lvl5 dają dużo mniej surowców niż powinny? Nie wiem co oni tam robią ale z dnia na dzień coraz więcej błędów się pojawia. No i druga sprawa, że żeby uruchomić produkcje w 6 fabrykach 5lvl trzeba wydać więcej surowców niż się otrzymuje więc jaki jest tego sens?
A nie zaatakował Cię ktoś ? Jak ktoś Cię podbije to otrzymuje max 20% Twoich zebranych surowców, więc oczywiste jest, że będziesz dostawał mniej surek niż normalnie i nie będziesz w stanie puścić nowej produkcji
tez tak wnioskuje ze jestes czyims wasalem i oddajesz mu swoj % z produkcji
moje miasto sie rozwija a to efekt: MOJE MIASTO
jestem na 7 miejscu w PL, zaraz za jabolkiem
No fakt, gdzieś mi to umknęło
A jeszcze jedna sprawa, jak wchodzę na budynek straży pożarnej, poniżej listy pracowników, w odróżnieniu od np szpitala czy policji jest opcja z jakimiś strażakami żeby sobie ich wyhodować, chociaż u mnie to nie działa. Ktoś wie po co to, jak i gdzie?
(21-04-2013 08:38)AnavriN napisał(a): No fakt, gdzieś mi to umknęło
A jeszcze jedna sprawa, jak wchodzę na budynek straży pożarnej, poniżej listy pracowników, w odróżnieniu od np szpitala czy policji jest opcja z jakimiś strażakami żeby sobie ich wyhodować, chociaż u mnie to nie działa. Ktoś wie po co to, jak i gdzie?
Uważam ze to ich bład programistyczny U nikogo nie działa raczej