Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto

Autor Wiadomość
RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto
Sprawdź:
Istnieje opcja przesyłania złota lub surowców z konta na konto, gdy przykładowo mam 2 miasta w różnych krajach?
Jest taka opcja ale musisz mic min 25 lvl aby mozna bylo wyslac zloto na inne konto w innym panstwie.
A u mnie już coraz bliżej do 100% happy Wink
Miasteczko się rozwija w dobrym tempie.
Trzeba będzie chyba postawić kolejną szóstkę fabryk Jerk2
http://adf.ly/Jijsq <-- zobaczcie

Czy wam też fabryki lvl5 dają dużo mniej surowców niż powinny? Nie wiem co oni tam robią ale z dnia na dzień coraz więcej błędów się pojawia. No i druga sprawa, że żeby uruchomić produkcje w 6 fabrykach 5lvl trzeba wydać więcej surowców niż się otrzymuje więc jaki jest tego sens?
Z tą mniejszą ilością surowców się zgodzę, też mam często ten błąd ;/

(20-04-2013 11:05)AnavriN napisał(a):  Czy wam też fabryki lvl5 dają dużo mniej surowców niż powinny? Nie wiem co oni tam robią ale z dnia na dzień coraz więcej błędów się pojawia. No i druga sprawa, że żeby uruchomić produkcje w 6 fabrykach 5lvl trzeba wydać więcej surowców niż się otrzymuje więc jaki jest tego sens?

A nie zaatakował Cię ktoś ? Jak ktoś Cię podbije to otrzymuje max 20% Twoich zebranych surowców, więc oczywiste jest, że będziesz dostawał mniej surek niż normalnie i nie będziesz w stanie puścić nowej produkcji Smile
tez tak wnioskuje ze jestes czyims wasalem i oddajesz mu swoj % z produkcji
moje miasto sie rozwija a to efekt:
MOJE MIASTO
jestem na 7 miejscu w PL, zaraz za jabolkiem Big Grin
No fakt, gdzieś mi to umknęło Wink
A jeszcze jedna sprawa, jak wchodzę na budynek straży pożarnej, poniżej listy pracowników, w odróżnieniu od np szpitala czy policji jest opcja z jakimiś strażakami żeby sobie ich wyhodować, chociaż u mnie to nie działa. Ktoś wie po co to, jak i gdzie?
(21-04-2013 08:38)AnavriN napisał(a):  No fakt, gdzieś mi to umknęło Wink
A jeszcze jedna sprawa, jak wchodzę na budynek straży pożarnej, poniżej listy pracowników, w odróżnieniu od np szpitala czy policji jest opcja z jakimiś strażakami żeby sobie ich wyhodować, chociaż u mnie to nie działa. Ktoś wie po co to, jak i gdzie?

Uważam ze to ich bład programistyczny Wink U nikogo nie działa raczej Smile
Misza ja już jestem na 18stym miejscu w Polsce Wink
Doganiam czołówkę Jerk2

Wątek zamknięty