Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zgadzam się lepiej na 5-7 liczb, robiłem testy na losowych ciągach w algorytmie na 100 liczb na 10 losowań i na 1000 losowań czasem byłem na + bo 5/5 pare 4/5 itp nawet na 100 liczb była 1x 5/5 i 2x 4/4 ale to co n raz :/ więc na mniejszą ilość liczb można być na +
Obecnie dałem sobie :
chmod 600 /etc/*
i nie mam dostępu roota do serwera i nie mogę testować kombinacji
Jeszcze może coś "wpadnie" z tych 3 losowań co nam pozostały.
No i... rzeczywiście możemy zagrać 6 czy 7 liczbami. I proponuje zmniejszyć liczbę losowań o połowę do np. 14, bo w sumie większa liczba nic nie wnosi, a tak można szybciej zmienić ewentualna taktykę.
Wyciągnąłem średnią z propozycji i wobec tego otwieram nowy kupon MULTI MULTI PLUS na 6 liczb i tym razem proponuje połowę z dotychczasowej liczby losowań tj. 14.
szału nie ma
Mojej "wygranej" na razie nie wypłacaj - dorzucę coś do niej w kolejnym naszym kuponie. Czyli gramy 14 losowań na 6 liczb... dobrze się orientuję?