Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs » Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs

Autor Wiadomość
RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs
Sprawdź:
Z okazji Świąt Wielkanocnych:

- wszystkie oczekujące wypłaty zostały zrealizowane dzisiaj nawet gdy zostały rachunki/faktury wystawione wczoraj
- Wypłacimy także natychmiast wszystkim użytkownikom którzy dzisiaj do godziny 14:00 zlecą wypłatę

Od Cpm24.pl dla was:

Życzymy wszystkim naszym Użytkownikom,
aby Wielkanoc ogarnęła Was szczególną tradycją
i nowymi szczęśliwymi przeżyciami,
Ale przede wszystkim by Wielkanoc
umocniła Waszą wiarę, podniosła na duchu
i napełniła Wasze serca radością.
Big Grin RE: CPM24.PL - OPINIA - Nowy CPM Dobre stawki i prosty interfejs
Stawki nadal jak w pierwszym poście? Jeżeli tak, to konkurencja was miażdży.
POP-UP – 0,35zł? Lol, to żart?
Polecenie nowego użytkownika - 15zł - Nie ma procentowego zysku? To nawet reffów nie opłaca się robić.
15 zł nie zachęca nikogo.

Tak, po sygnaturze na pewno nie spodziewaliście się poklepania po ramieniu, gdyż korzystam z hotcpm,
bo po prostu ma wyższe stawki.
Jak dla mnie i zwykłego usera który myśli każdy wie, że konkurencja to zysk dla osób posiadających strony jak ja.
Jak hotcpm będzie miało atrakcyjne stawki a wy nie, to gdy zaczniecie odczuwać straty, będziecie zmuszeni zwiększyć je.
Gdy hotcpm będzie je odczuwał to również będzie musiał być bardziej atrakcyjnym a zwykli userzy tylko zyskują na rywalizacji. Cool
Glosy: Leaders (+1), bartheez (+1)
Od nie dawna mam wasze bannery i co mogę stwierdzić to to, że na bloggerze często się nie wyświetlają. Na plus jest to, że strony się w miarę szybko ładują mając wasze reklamy. Jest w miarę ok, mam nadzieję, że to nadal wypłacalny serwis Smile
W jaki sposób wypełnić ten formularz o który proszą przy wypłacie. Pisałem już do nich ale oczywiście odpowiedzi nie dostałem (od miesiąca)...
Tez macie ten problem że strona wam nie działa?
Od wczoraj tak jest chyba + banery nie działaja.
Prosimy na chwile obecną wypiąć banery reklamowe i wstrzymać się z jakąkolwiek reklamą, ponieważ zmieniamy serwer.
Bardzo przepraszamy w ciągu 24h powinno wszystko wrócić do normy.
Pozdrawiamy
No i strona działa.
Lecz jak na koncie było prawie 70zł,a jest 6zł z groszami.
Ciekawe co dalej Wink a screena mam.
Kod:
Nieprawidłowe dane logowania

Gratuluje! Smile
U mnie też zniknęło ale tylko około 7 zł (teraz mam 2.24 zł Big Grin ), ciekawe czy już ta przeprowadzka skończyła się na dobre

Płatne ankiety: https://centrum-ankiet.pl/

Simplebits gdzie też zarabiam: https://simplebits.io/ref/9H8XGfBzsaym
wszystko wróci do normy prosimy o wyrozumiałość,stawki się zaktualizują, mamy jeszcze problemy techniczne
o prawidłowym działaniu powiadomimy
Wo ist mein Geld?
Ich hatte mehr als 50 PLN, aber jetzt habe ich nur circa 10 PLN? Wo ist der Rest?
Wątek zamknięty