Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Co się stało z moimi 7$? Odświeżam i nagle mam jedynie 6$ na koncie, a miałem około 7.12$, sprawdzałem nawet w statystykach wszystko się zgadza z tymi 6$, ale coś musiało zostać usunięte, nie wiem przecież nie mam zwidów. Wiem tylko tyle, że po odświeżeniu strony z 7.12$ zrobiło się równe 6$. :/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-01-2013 20:34 przez HcK.)
(23-01-2013 16:58)Drakhtul napisał(a): Zlecilem wyplate z 3 tygodnie temu, mysle ze z 10 stycznia a do tej pory nie przyszla... powie mi ktos co sie dzieje? kiedy dostane pieniadze?
(23-01-2013 16:58)Drakhtul napisał(a): Zlecilem wyplate z 3 tygodnie temu, mysle ze z 10 stycznia a do tej pory nie przyszla... powie mi ktos co sie dzieje? kiedy dostane pieniadze?
od 10 stycznia nie mineły trzy tygodnie .
Jeden h*j ile minelo, bo nie wiem dokladnie pisalem szybko bo bylem zdenerwowany ze to juz tak dlugo trwa... wgl kiedykolwiek mi to wyplaca?