Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@Kazio_Odlotowy
Nie, czasami tylko się tak trafia. Ostatnio system się zapchał i mają dużo reklam do rozdania. Nie przejmuj się. : )
Hah dobre reklamy chłopaki. Takie tylko klikać.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-01-2015 13:22 przez havajan.)
Tylko od razu ostrzegam, nie napalajcie się że wpadła mi czy patrykowi taka reklama i broń boże nie kupujcie recyklingu bez posiadanego filtru reklam za 10$!
Wiem jedno odnośnie recyklingu przydała by się jeszcze opcja kupowania automatycznie kiedy twój wygasa ... wtedy dało by radę pewnie w odpowiednim czasie wyłapać więcej takich reklam jak akurat schodzą te które po naliczeniu są :/ , bo takto jedna wpada i koniec recyklingu
Nie bardzo wiem jak to policzyc niestety, filtr kupujesz nie dla zarobku, wiec jego koszt sie nie "zwraca", filtr kupujesz zeby oszczedzic czas i nie klikac smieciowych reklam. A czas dla kazdego ma inna wartosc, jeden ma go wiecej, drugi mniej.
(22-01-2015 14:51)Dziubla napisał(a): Nie bardzo wiem jak to policzyc niestety, filtr kupujesz nie dla zarobku, wiec jego koszt sie nie "zwraca", filtr kupujesz zeby oszczedzic czas i nie klikac smieciowych reklam. A czas dla kazdego ma inna wartosc, jeden ma go wiecej, drugi mniej.
Te 10$ przecież w pewnym sensie się zwraca. Powiedzmy że ustawię filtr tak żeby pozywał mi reklamy 0,005 i większe... to przez ile uzbiera się ten dolar?