Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
@Kazio_Odlotowy
Nie, czasami tylko się tak trafia. Ostatnio system się zapchał i mają dużo reklam do rozdania. Nie przejmuj się. : )
Hah dobre reklamy chłopaki. Big Grin Takie tylko klikać. Big Grin
Kto podbije stawkę ? Jerk
Tylko od razu ostrzegam, nie napalajcie się że wpadła mi czy patrykowi taka reklama i broń boże nie kupujcie recyklingu bez posiadanego filtru reklam za 10$ Smile!
Glosy: patryk006 (+1)
Zapewne za późno, a teraz otworzyli wrota rwącej rzeki Big Grin
Nie bede gorszy Smile
[Obrazek: c7h5fd.jpg]
Wiem jedno odnośnie recyklingu przydała by się jeszcze opcja kupowania automatycznie kiedy twój wygasa ... wtedy dało by radę pewnie w odpowiednim czasie wyłapać więcej takich reklam jak akurat schodzą te które po naliczeniu są :/ , bo takto jedna wpada i koniec recyklingu
Jaki problem, niech kupują bez filtra, ktoś musi te reklamy wyklikać. Big Grin
Obliczał ktoś przez jaki czas mniej więcej zwraca się zakup filtra? Biorąc pod uwagę oczywiście tylko reklamy z recyklingu.
Nie bardzo wiem jak to policzyc niestety, filtr kupujesz nie dla zarobku, wiec jego koszt sie nie "zwraca", filtr kupujesz zeby oszczedzic czas i nie klikac smieciowych reklam. A czas dla kazdego ma inna wartosc, jeden ma go wiecej, drugi mniej.
(22-01-2015 14:51)Dziubla napisał(a):  Nie bardzo wiem jak to policzyc niestety, filtr kupujesz nie dla zarobku, wiec jego koszt sie nie "zwraca", filtr kupujesz zeby oszczedzic czas i nie klikac smieciowych reklam. A czas dla kazdego ma inna wartosc, jeden ma go wiecej, drugi mniej.
Te 10$ przecież w pewnym sensie się zwraca. Powiedzmy że ustawię filtr tak żeby pozywał mi reklamy 0,005 i większe... to przez ile uzbiera się ten dolar?
Odpowiedz