Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
Dobra o strukturze potencjalnej piramidy już pisałem kto uważa, że system dla samych kilkunastu osób w czołówce które obejrzą trochę reklam wykłada ok. milion złotych i wierzy, że to utrzymuje kupowanie filtrów itd. nie mówię o całej masie w środkowej grupie która ma filtry i też ogląda "garstkę" reklam i dostaje setki dolców za to... serio wierzycie, że jakieś gierki to utrzymują ?
Co do upadania... to ile razy AmberGold upadał? Też przez ładnych parę lat był wypłacalny - tam było zysku ok. 15% w skali roku! A i tak system nie wydolil, bo to było za dużo. Więc to, że PaidVerts wytrzymał 10mc. nie znaczy, że jutro nie ogłoszą upadłości. A raczej czy nie zobaczymy błędu 404 i tyle z tego będzie. Co do upadania banków - to warto poczytać o bankowych funduszach gwarancyjnych. Wszystkie banki mają obowiązek tak najprościej mówić płacić podatków "na wszelki wypadek" i jak któryś upadłby to z tej właśnie kasy ludzie dostają swoją kasę. Dlatego banki są instytucjami może nie w 100% ale generalnie bezpiecznymi.

Ale mam jeszcze pytania odnośnie PaidVerts - kupuję reklamy (czyli BAP'sy) chciałbym na ten zakup fakturę (najlepiej VAT) - jest w ogóle taka opcja?

I druga sprawa medalu (piszę tu do osób które trochę więcej zarabiają niż kilka $ miesięcznie) - jak się rozliczacie z takich zarobków - chodzi mi o sprawy podatkowe?
(22-01-2015 09:50)havajan napisał(a):  Skąd takie info? Smile Kurde, przez noc nazbierało się 208 reklam od 0.5 do 0.001. Rolleyes

Mam identycznie Wink ale jedna reklama była warta 0,50$ to mój dotychczasowy rekord
Dzięki wielkie, znalazłem post Joela. : ) W takim razie czekamy, grunt, że się zaczyna stabilizować.
Odp: PaidVerts - program typu Rev Share
1ptaq jak czytam twoje posty tutaj to chce mi się płakać i śmiać równocześnie. Joel nie tylko żyję samym MTV i PV. Gdzieś natrafiłem, że Jo inwestuje gdzieś środki przekazane przez nas na grube kampanie wiec z tego on tez może wypłacać a i tak ma grube tysiące. Chłop ma łeb na karku i nie zwinie od tak interesu na którym zarabia. Głównie skąd ma pieniądze to jego poleceni. Jeśli ktoś się rejestrowal bez kogoś automatycznie przypisany jest pod Jo i otrzymuje te 5% a takich osób jest tysiace. Opracował bardzo dobry biznes plan na których on ma kokosy a reszta wiadomo zależy od punktu naszego widzenia. Dla jednego zysk dolara w parę dni to będzie szal nawet. Nie ma co polemizować na temat każdej możliwości jego wypłacalności.

Wysyłane z mojego MB860 za pomocą Tapatalk 2
Dzisiaj to dowalil...
230 reklam po 0,005...
Nie mam zamiaru tego klikac, ale troche szkoda bap xD
a ja dzis dostałem z 20 reklam a same konkretne Big Grin

1) DIGADZ I PAIDVERTS REFFBACK 100%!!! Smile
a mi sie wydaje ze tyle reklam o tak niskiej wartosci to dobry sposob na rozladowanie planktonu. raz na jaksi czas moze tak robic. Żal jest zrecyklować te reklamy bo ich wartosc to np 2$ a wiec trzeba troche poklikac zeby poznikały i tak oto plankton sie rozejdzie
Ktoś się chwalił to ja też chcę Huh

[Obrazek: bvQgcRH.png]

ah te lenie w pv, kto by się tam schylał po dolara
Ja mam pytanie. Czy codziennie jest tak, że się dostaje w ciągu doby 300 reklam? Bo to jednak trochę zniewala człowieka przy komputerze jeśli nie chce stracić BAP za dużo : /
O losie, jak wszyscy o recyklingu to i ja Rolleyes Rolleyes

[Obrazek: Slodkijezu-1421928738.jpg]
Glosy: kolorpurpury (+1), Sampel44 (+1)
Odpowiedz