Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony» Witam, na wstępie chciałbym zaznaczyć że siedzę w tym temacie juz kilkanaście lat - dokładnie 11. Chciałem wam pokazać jak to wszystko wyglą
Oprócz podanych wyżej meczy płatnych podaje również spotkania bezpłatne które mają bardzo podobną skuteczność, wiem również że wielu z Was właśnie z nich korzysta. Niestety nie będe robił bilansu tych spotkań, można prześledzić historię tematu.
Wczoraj upłynął równy miesiąc od wprowadzenia płatnych typów, bilans cały czas idzie na plus. [b]Miesięczny zarobek to 2891,00 zł przy średniej stawce 200 zł. Jak wiemy jednak wielu z Was gra już większymi stawkami dlatego dokładny zysk będzie ciężko określić.
Gdy dodamy bilans z meczy 10/10 wychodzi całkiem przyzwoity wynik .
Na początku tego tematu zapewniłem Was że idzie zarobić na bukmacherce i są tego dowody.
Wielu z Was pyta o screeny, pytania te powielają się, odsyłam m.in. do strony 27 gdzie kilke screenó zostało podanych, tutaj kolejny podany wcześniej:[/b]
Zamieszczę tutaj oficjalną informacje odnośnie tego jak wygląda abonament i na czym to wszystko polega, ponieważ wielokrotnie prosicie o to na pw.
PŁATNE TYPY:
a) Płatny typ ( insider ) - 40 pln
b) Abonament tygodniowy ( insidery ) - 150 pln
Wygląda to tak:
1. Po wykupieniu abonamentu przez gracza, na podstawie jego budżetu ustalam płaską stawkę
2. W czasie trwania abonamentu (7dni ) podawane jest od 8 do 12 typów, jest to uzależnione od jakości oferty.
3. Kursy podawanych meczy oscylują przeważnie w granicach 2,00.
4. Mecze podawane 2,3 lub 4 godziny przed rozpoczęciem spotkania.
5. Powiadomienie o typie następuje po przez - pw, gg, e-mail lub na życzenie sms (opcja bezpłatna )
6. Typy zawsze są dostępne w takich bukmacherach jak - Pinnacle, Bet365, Betfair itp.
7. W przypadku gdy tydzień zakończymy na minusie, kolejny jest gratis.
8. Przelew akceptowany domyślnie: paypal oraz skrill ( moneybookers )
9. W cenie abonamentu wchodzą również moje porady oraz sugestie odnośnie meczy live, niektóre z nich tutaj podaje, lecz zyski z tych spotkań nie są podliczane.
c) Mecze 10/10:
Nie wchodzą w skład abonamentu koszt średnio to 500 pln / przez ilość chętnych osób.
Do tej pory średni koszt takiego spotkania to 200 zł. Z czasem jednak coraz więcej osób jest chętnych do grania właśnie tych zdarzeń, dlatego też z biegiem czasu cena maleje.
Myślę, że wszystko przedstawiłem dość jasno, w razie jakiś niejasności proszę o kontakt pw.
Będziemy typować jeszcze miesiąc, może dwa i temat do zamknięcia, ponieważ na początku chciałem tylko udowodnić że idzie z tego żyć i nie sądziłem że będzie się to cieszyć aż tak dużym zainteresowaniem
Przypominam, że jak do tej pory weszły wszystkie mecze 10/10 a osoby, które wykupowały dostęp do nich zarobiły (zależnie od stawki) od 4 do 8 tysięcy złotych.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2013 20:33 przez Mksuzi.)