Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(04-05-2012 16:11)pikusix1 napisał(a): Ale Wy narzekacie... Lepiej cieszcie się, że w ogóle możecie coś wygrać.
Tak, możemy wygrać gdy klikamy równo o godzinie np. 15:00:00 a nam wyświetla że klikneliśmy o 15:00:05 i już przed nami ponad 10 osób, to mamy normalnie 100% szans na wygranie -.- pozdro.
(04-05-2012 16:11)pikusix1 napisał(a): Ale Wy narzekacie... Lepiej cieszcie się, że w ogóle możecie coś wygrać.
Tak, możemy wygrać gdy klikamy równo o godzinie np. 15:00:00 a nam wyświetla że klikneliśmy o 15:00:05 i już przed nami ponad 10 osób, to mamy normalnie 100% szans na wygranie -.- pozdro.
MaxMoney przesadzasz i to ostro z takim czasem watpie zeby bylo 10 osób hehe jednej sie udal taki czas.
no to pochwal się jak dojdą!! i widać że sie da, a nie to co niektórzy narzekają na przycisk, chociaż ja też mam problem bo
mnie nerwy zżerają i klikam przed czasem, nawet 55 sekunda
ja to wykupiłam sms i trenuje, czasem to mam aż 2 sekundy różnicy, aby dostać się na serwer- mam słabego neta, więc klikam 57,58 sekunde, ale tak się denerwuje że ręka sama klika w 55sek i jestem np 50 bo przed czasem