Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Masówka - nowa akcja

Autor Wiadomość

Sprawdź:
to podziel sie szymek z nami tym pomyslem Tongue
bo ja malo cierpliwy jestem xD

Teoretycznie za jakiś miesiąc będziecie mogli wziąć udział klikając nawet w jednym buxie :-|

Teraz nie powiem :-| Ale trzeba będzie zrobić testy coś bardzo fajnego :->

[ Dodano: 2008-10-20, 16:13 ]
Teoretycznie za jakiś miesiąc będziecie mogli wziąć udział klikając nawet w jednym buxie :-|

Teraz nie powiem :-| Ale trzeba będzie zrobić testy coś bardzo fajnego :->

PS. Amakaj mówił, że już nic nie da się wymyślić :-|

Czyli co, Ci co są wybrani to tylko oni będą brali udział w podziale z następnych buxów. Ta siódemka. Reszta już nie ma po co klikać bo nie będzie brana pod uwagę. Czy dobrze rozumiem :evil2: :evil2:

Niestety, tak jak było ustalone i jasno powiedziane... tylko osoby, które osiągnęły min. 90% dzielą się zyskiem...

PS: Famebux już zapłacił :->

PS2: Szymek00, jakieś szczegóły? Wink

A w Click-bux, Famebux, SomicPTC klikamy dalej czy wy płatka zlecona, bo jak mamy klikać w tych 6 to jeśli wypłata nie jest zlecona w tych 3 to można trochę poklikać. Więc jak? :?:

W clix-bux nie da się zlecić :roll:

SomicPTC mi rano nie działał...

A famebux już zapłacił.

To znaczy, że w tych trzech nie klikamy?

Nie

makaj, a ja mam pytanie. Czy stało by się coś jakbym nie wyklikał reklam dzisiaj tylko jutro rano? Bo chciałbym sobie przesunąć termin klikania z wieczora na rano, bo wtedy jest dla mnie wygodniej, bo i tak wstaję wcześniej i mam wtedy czas na wyklikanie tych reklam.

Sniechu, dumny członek http://zarabiam.com od Maja 2008. Jerk

Raczej nie ;p

Nie planuję ponownego dokładnego przeliczania procentów ;p To już jest w Waszym interesie, żeby to minimum osiągnąć... Jednak, jak pisałem, jeśli ktoś będzie żerować na reszcie i sam przestanie robić cokolwiek, to może zostać skreślony.
Odpowiedz