Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Czyli co, Ci co są wybrani to tylko oni będą brali udział w podziale z następnych buxów. Ta siódemka. Reszta już nie ma po co klikać bo nie będzie brana pod uwagę. Czy dobrze rozumiem :evil2: :evil2:
A w Click-bux, Famebux, SomicPTC klikamy dalej czy wy płatka zlecona, bo jak mamy klikać w tych 6 to jeśli wypłata nie jest zlecona w tych 3 to można trochę poklikać. Więc jak? :?:
makaj, a ja mam pytanie. Czy stało by się coś jakbym nie wyklikał reklam dzisiaj tylko jutro rano? Bo chciałbym sobie przesunąć termin klikania z wieczora na rano, bo wtedy jest dla mnie wygodniej, bo i tak wstaję wcześniej i mam wtedy czas na wyklikanie tych reklam.
Nie planuję ponownego dokładnego przeliczania procentów ;p To już jest w Waszym interesie, żeby to minimum osiągnąć... Jednak, jak pisałem, jeśli ktoś będzie żerować na reszcie i sam przestanie robić cokolwiek, to może zostać skreślony.