Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii » bez poleconych ROI nawet 155% miesiecznie, możesz zacząć już od 10$ !

Autor Wiadomość
RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii
Sprawdź:
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła hehe. Aktywna liczba moich poleconych nie jest jakas rewelacyjna uwazam i pod wzgledem ilosci osob i wielkości depozytów biorąc pod uwage to ze nie pochodzą one tylko z tego forum - koło 20 osób ze średniej wielkości depozytami nawet ponizej 200$ wynika to pewnie z faktu ze nie reklamuje Skyllexa jako biznesu na lata bez ryzyka Smile
A wiadomo coś z tymi 5 milionami czy było jakieś oficjalne rozdanie czy ktoś się tym chwalił że dostał? Czy tylko po informacji od Skyllexa temat ucichł?
Po informacji ze Skyllexa temat ucichl, ja przynajmniej nie mam zadnej informacji o milionerach
Ja póki co jedna wypłata na 50$ Big Grin
Wrzuce filmik jak zacząć może komuś się przyda ;D
https://www.youtube.com/watch?v=yT26yzyTcss
Wiadomości z ostatniego webinaru prowadzonego przez właściciela Thomasa Jankauskasa :
1. Trwają prace nad fundamentem dla Skyllex już na 2018
2. Powiedział, że są już w 3-cim etapie w 5-cio etapowym procesie załatwiania Licencji Bankowej.
3. Będą 2 nowe plany ale dla osób którzy mają pozycję Diamentową. Będą pracowały 160 oraz 190 dni będą drogie gdyż zdaje się, że mówił o 50.000 oraz 100.000 dolarów.
4. Skyllex będzie miał własny wirtualny bank oraz karty płatnicze do niego.
5. Biznes plan jest do 2025r

Do tej pory to ,co mówił było realizowane i oby i to wszystko mu się udało ...Wetdy będziemy bogaci..Huh
Dzisiaj wpłacam 110 dolarów. Łącznie przez 1.5 miesiąca zarobiłem 660 zł.Huh

edit.
Jednak jutro ._.
Trzyma się dalej skyllex? Oferuje ktoś z was $ na start za refbacka Jerk2?
(05-02-2017 17:42)pierre2e napisał(a):  Opłaca dalej się dalej wchodzić w skyllexa? Oferuje ktoś z was $ na start za refbacka Jerk2?

Sam musisz zdecydować , poki co ludzi cały czas dochodzi, ale nikt nie wie kiedy spakują walizki Smile U mnie jeszcze u nich działa 5k więc oby jak najdłużej działali Big Grin
Po ostatnim webinarze i dobrych informacjach z pewnością jeszcze zwiększy sie liczba inwestorów i program będzie dalej płacił .
@pierre2e musisz sam zdecydować, jak przeczytasz cały temat to zobaczysz że jak do tej pory nie ma żadnej nie zadowolonej osoby która zainwestowała Smile
Poprosze ladnie... aby ktos mi polecil cos czym moge operowac w funtach bez stresu.

w coinbase mam jakis durny problem z weryfikacja, niby weryfikuje ale limit wplat 50weakly i nie da sie zwiekszyc (a chcialabym jednak wrzucic na skyllex ze 200 )

no i na blockchain tez mi jakas blokade 3 dniowa zalozyli, musze jeszcze 2 dni czekac a chcialabym wplacic kase teraz poki mam czas i leb do tego.

Polecacie tylko PL (to zrozumiale) ale moze cos ktos jednak? Smile)
Odpowiedz