Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(24-02-2016 16:06)Oski001 napisał(a): Są jakieś pożyczki na 25 zł? (minimalna kwota pożyczki) Może bym za tyle wszedł
Przy takim wkladzie to raczej na kokosie - gdzie normalne jest zbieranie nawet od kilkudziesieciu osob.
Na finansowo zazwyczaj cala suma pochodzi od 1 osoby.
Wszystkim udzielajacym przypominam o rozwadze. Jedna wtopa mi mozna stracic zysk z kilku miesiecy
Cytat:Wszystkim udzielajacym przypominam o rozwadze. Jedna wtopa mi mozna stracic zysk z kilku miesiecy
Masz rację. Dośćryzykowny sposób pomnażania kapitału. Aczkolwiek, moim zaniem bezpieczniejszy niż hyip'y, czy tym podobne programy.
Owszem, wszędzie można stracić.
(27-02-2016 09:03)Obywatel napisał(a): Masz rację. Dośćryzykowny sposób pomnażania kapitału. Aczkolwiek, moim zaniem bezpieczniejszy niż hyip'y, czy tym podobne programy.
Owszem, wszędzie można stracić.
E-sad jest praktycznie teraz bezuzyteczny (zobaczymy na jak dlugo), wiec trudno nawet dochodzic roszczenia.
No chyba, ze komus kilka miesiecy nie robi roznicy...
Panowie, mając kapitał ponad 6k do zainwestowania w pożyczki ile z tego wyjdę na czysto, po odjęciu wszystkich podatków itd. (czytałem na HF, że przez te podatki na czysto wcale tak kolorowo nie wygląda)?