Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion!
Doszły mnie słuchy, że potrzebujecie dokładniejszych statystyk. Proszę o dokładne informacje czego konkretnie potrzebujecie. Max kilka postów, bez powtórek (po co nam 20 stron spamu )
(18-05-2014 00:01)MartinS napisał(a): Chciałem dodać, iż godzinę po rozpoczęciu gali dostałem telefon od naszego agregatora informujący o tym, że operatorzy nie wyrabiają przez to, że generujemy(wy generowaliście!) tak duży ruch. Efektem tego mogło być opóźnienie w dostarczaniu PINów lub wiadomości obciążających. Tak więc istnieje duże prawdopodobieństwo, że spora ilość leadów trafi jeszcze na wasze konta. Mamy taką nadzieję.
Jednym słowem, daliście czadu 2
w sumie to były dwa słowa..
BONUS SIE NALEŻY
Podejrzewam, że już nic nie dojdzie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-05-2014 00:50 przez unforgivable.)
Coś było niestety nie tak. 2500uv i 14 leadów. Ostatnio na KSW 26, nie promowalem u Was uzyskałem konwersje 1,3% i tu liczyłem na coś podobnego! a tu taka kicha