Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
(21-01-2015 12:44)patryk006 napisał(a):  Recykling do 1$ się wypełnia i jest stratą dla osób bez filtra (a tak ze 2 tysiące reklam w ciągu chwili)
No to ładnie Smile zanim ja tego dolara uzbieram to w BEP będę na minusie, głupota zabieranie pkt z konta za recykling skoro ktoś to wyrzuca to inni chcąc nie chcąc muszą zapłacić punktami.
Wybacz acx za osobisty atak, ale Ty chyba nie rozumiesz tego programu totalnie..
Glosy: Dziubla (+1)
Ktoś kto dostaje dziennie 50$, to recyklinguje takie, ale jak ktoś zaczyna dopiero to chętnie to wyklika. Tym bardziej jeżeli ktoś chce zacząć bez inwestycji.
no po 1 dniu to raczej tak, ale działanie tego recyklingu jest bez sensu moim zdaniem, skoro dostajemy 0,0005$ to musimy zrobić ich 2000 żeby uzbierać 1$, a jeszcze nie trafiły mi się wyższe kwoty z recyklingu, już patryk006 wyżej napisał że to jest stratą dla ludzi bez filtra, następnym razem będę wiedział Smile
Ja kupiłem ten recykling pierwszego dnia, dostałem ~380 reklam. Zależy jak trafisz.
(21-01-2015 13:06)acx napisał(a):  no po 1 dniu to raczej tak, ale działanie tego recyklingu jest bez sensu moim zdaniem, skoro dostajemy 0,0005$ to musimy zrobić ich 2000 żeby uzbierać 1$, a jeszcze nie trafiły mi się wyższe kwoty z recyklingu, już patryk006 wyżej napisał że to jest stratą dla ludzi bez filtra, następnym razem będę wiedział Smile
Jakbyś się wysilił i przeczytał chociaż 1/4 tego tematu to byś wiedział, że recycling bez filtra to samobójstwo. Nawet nie dawno chyba był poruszany ten temat. Ogólnie to polecam poczytać na temat PV, bo jeszcze wiele rzeczy może Cię zaskoczyć.
(21-01-2015 13:09)havajan napisał(a):  Ja kupiłem ten recykling pierwszego dnia, dostałem ~380 reklam. Zależy jak trafisz.

mój ref dostał wszystko na hura, nie pamiętam teraz ile dokladnie sztuk, ale liczyliśmy, jeżeli perfekcyjnie by w 30-35 sekund robił reklamę
(da się - odpalasz jedną, klikasz obejrzyj następną, klikasz w inną, wracasz tam , przepisujesz captchę potem szybko confirm i na nowej przejdź do reklamy - sorry że chaotycznie ale właśnie wychodzę do pracy Big Grin)

to zajęło by mu wyklikanie jego recyklingu 15H ale jak widać tutaj nikogo to nie obchodzi czy człowiek jest w stanie to zrobić czy nie , ma się cieszyć że ma możliwość zarobienia Wink
Ale czy jeśli odrzuce te reklamy śmieciowe, to wydłuża się czas w którym wygenereuje to RIO 155%?
W jakiej grupie trzeba być, by chociaż te 10$ dziennie dostawać do wyklikania (z filtrem)?
Wydaje mi się, że w 8 grupie już taka średnia powinna być.
Ja mam pytanko z innej beczki. Jesli ugrywam bapy przez kupno share i sprzedaz za bap i zawsze jestem troche do przodu i wzbije sie przez to na wyzsza grupe bez inwestowania np z grupy 16k na wyzsza to naliczenia beda normalnie z tej wyzszej?
Odpowiedz