Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych

Autor Wiadomość
RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych
Sprawdź:
(16-03-2015 21:23)zet01 napisał(a):  nie bardzo rozumiem co ma paypal do blokady numeru telefonu przez operatora sieci ?

paypal niema nic do blokady numeru przez operatora, operator powołał się na pkt regulaminu zablokował kartę jednakże powinien zwrócić kasę chociażby za część nie wykorzystanej usługi, po wysłanych emailach do nich o zwrot kasy w-ogóle nie otrzymałem odpowiedzi (w przypadku płatności zwykłym przelewem i przy doładowaniach gdzie kasa na koncie jest tyle że wykorzystać jej nie można ze względu blokady połączeń)

I w tym jedynym przypadku zwróciłem się do paypal który po zapoznaniu się z całą sprawą zwróci mi pieniądze za tą jedną transakcję...

(16-03-2015 21:33)zet01 napisał(a):  mysle jednak ze pp wystawia hajs z wlasnej kieszeni bo od operatora raczej nie odzyska

działa to bodajże w taki sposób iż z czasem założenia sporu są blokowane środki na koncie paypal operatora w kwocie o której jest mowa w sporze następnie po wygraniu sporu przez kupującego środki są automatycznie przesyłane z konta paypal sprzedającego na konto kupującego gdy operator niema wystarczających środków na koncie robi mu się debet zaś w późniejszym czasie paypal namiętnie usiłuje odzyskać kase od sprzedającego Smile
Może tego nie zablokują http://www.telepolis.pl/wiadomosci/200-m...32880.html
Jest jakaś osoba, która wie ile mogło by wpaść $ z tych 200 minut? Ponieważ, nie wiem czy by to się opłacało wgl kupować karty z plusy i "słuchać radia".
Za minute masz 0,00176 euro * 200 = 0,35 euro :-D
To jednak podziękuję, chyba że znalazło by się coś na nielimitowane rozmowy na stacjonarne.

@Edit
Nielimitowane rozmowy na stacjonarne od Plusa są zablokowane?
Probowaliscie w nju mobile?

tronjheim, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2012.
A jak myślicie czy nielimitowane rozmowy na stacjonarne przez skype by działały? Pytam się, ponieważ nie wiem czy numer na który trzeba dzwonić nie jest 'premium' ( z strony skype : "2 Obowiązują zasady właściwego użytkowania. Z wyjątkiem numerów specjalnych, typu premium lub nieprzydzielonych do danego regionu geograficznego." ). A koszt takie abonamentu to 13€ za miesiąc na nielimitowane na stacjonarne na cały świat.
Bylo chyba na ktorejs stronie w tym temacie o skype, nie da sie.
Jeszcze działa?

adi100_99, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2014.
Działa, korzystam póki co Smile na PW masz linka! Co nieco tam wspomniałem Wink
Odpowiedz